bizim dersler başladı... herkesin gönlünden geçen neyse o olsun...
Tebriklerserenity yazdı:arkadaşlar ben de üniversiteyi kazandım bu yıltemmuzda yapılan sınavda mezun oldum. istanbul üniversitesi dilbilim bölümüne yerleştim. ilk kez sınava girdim ve kazandım. 23 yaşındayım
daha iyisini de yapabilirdim çok çalışsaydım
kendinize inanın kafi...
bizim dersler başladı... herkesin gönlünden geçen neyse o olsun...
Teşekkürler. Neden olmasın? Ben şahsen çok çalışmadan kazandım. Zeki de sayılmam. Sadece nasıl kolay kazanırım diye kafa yorup ona göre plan yaptım 3 yıl boyunca. Yabancı dilim iyiydi bu yüzden yabancı dile yöneldim. Berisinin matematiğe kafası iyi çalışırsa ona yönelir, kişisel bir şeymelike93 yazdı:Tebriklerserenity yazdı:arkadaşlar ben de üniversiteyi kazandım bu yıltemmuzda yapılan sınavda mezun oldum. istanbul üniversitesi dilbilim bölümüne yerleştim. ilk kez sınava girdim ve kazandım. 23 yaşındayım
daha iyisini de yapabilirdim çok çalışsaydım
kendinize inanın kafi...
bizim dersler başladı... herkesin gönlünden geçen neyse o olsun...Darısı başımıza inşallah
Ne güzel bu forum sayesinde güzel paylaşımlar neticesi birilerinin sönen umutları yeniden yeşeriyor.burhan9385 yazdı:Accursed Eğer bu hayatta Açıköğretimden bişeyler yapabilirsem yemin ediyorum sebebi sensin. Bana tekrar bi umut verdin bu yazınla. Yazının bi çıktısını aldım ve odamdaki panoda asılı. Teşekkür Ederim Allah Razı Olsun.
Evet Emrah'ın söylediği gibi aol okurken üniversite sınavlarına hazırlandım ve diğer başarılı arkadaşlar gibi bende kazandım. Ve sizinde çalıştıktan sonra başaracağınıza eminim. Seneye burada kendi başarılarınızı yazdığınızda emin olun ilgiyle okuyacağım ve sizden sonra gelenlere de çok büyük destek olacaksınız.emrahk yazdı:Arkadaşlarımızın çoğu, ben dahil henüz AÖL öğrencisiyken üniversite sınavlarına girip, üniversite kazandık...