İngilizce 5. 6. 7. 8. Dönem dersleri zorunlu ders olmamalı!

Her Konuda Tartışabilirsiniz
byMRZ
Uzman Doktor

Re: İngilizce 5. 6. 7. 8. Dönem dersleri zorunlu ders olmama

Mesaj gönderen byMRZ » 27 Şub 2012, 01:46

alpkurt1650 yazdı:kardeşim(herkese sesleniyorum)tamam örgün eğitimle aynı statüdeyiz ama nasıl diyebilirsiniz aynı ağırkta dersleri okumalıyız diye en azından ingilizce için ingilizceyi okulda hocasından öğrenerek yapan bi kişiyle evde ders çalışarak geçen bi kişi aynı olurmu tabikide evde ders çalışan için daha zor olur demi mantığa göre haaa işte tam bu noktada başlıyor sorun ve aöl için ingilizce kaldırılabilir veyahutta iyileştirilebilir en azından 1 kere girip muaf olmak gibi en azından zorunlu ders kategorisinden kaldırılıp seçmeli olabilir böylşe olursa eğer ingilizceyi yapmak isteyen seçip yapabilir daha adaletli olur böyle olursa demi demk istediğim iniglizce evde ders çalışılarak yapılmaz bizde diyoruz ki madem böyle ya ingilizceyi seçmeli yapsınlar yada 1 kere girip muaf olma hakkını versinler ben inanın sadece kendimi düşünmüyorum kendimi düşünseydim inanki muaf olmaya bakar ve 1 sene uzatırdım ama ygs ye girecek adayları da düşünüyorum sonuçta 1 sene büyük bi kayıp haa bende ygs girip üniversiteye gidecem inşaallah 1 sene geç giderim sorun deil ama şurda okodar dil döktüm afedersiniz ben gerizekalımıyımda bu kadar konuşuyorum büyük bi soruna değiniyorum bve destek bekliyorum hepinizden nasıl destek olabilirsiniz inşaallah en yakın zamanda dilekçe örneği hazırlayacak emrahk kardeş onu topluca gönderebiliriz ne dersiniz ben kendimi yeterince anlattığımı düşünüyorum gerisi size kalmış....
BENDE HAK VERIYORUM BIR SENE COK BUYUK BIR KAYIP BU SENE YGSYE YAZILDIK COGUMUZUN ING YUZUNDEN MEZUNIYETIN UZAMA IHTIMALI VAR :( MORALIM SIFIR SINAVDAN BERI DUSUN DUSUN HIC BIR CIKAR YOL BULAMIYORUM.NASIL CALISACAM DIYE DUSUNUYORUM BISEYLER YAPMAK LAZIM AMA NEE.....

KashmiriaN
Doktor

Mesaj gönderen KashmiriaN » 27 Şub 2012, 03:26

Ayşe qüL yazdı:Bende itiraz ediyorum ingilizceyi
madem o kadar önemli. heryerde ücretsiz kurs versinler...
Ücretsiz kurs veren kurumlar var bildiğim kadarıyla...

Kullanıcı avatarı
Ayşe qüL
Doçent

Mesaj gönderen Ayşe qüL » 27 Şub 2012, 11:57

alpkurt1650 yazdı:
abarttik ama kekini kabarttik
yok ya bencede 5.6.7.8' in zorunlu olması daha abartıcı
:)
KashmiriaN yazdı:
Ücretsiz kurs veren kurumlar var bildiğim kadarıyla...
Bilmiyorum hiçbiryerde görmedim daha ben ücretsiz kursları bide bizim burdaki parayla ama Çok iğrenç, berbat yani hiç öğretmiyolar bide ücretsizleri düşünemiyorum nasıl şartlarla eğitim verdiklerini artık İngilizce bile anadilimizden daha çok yer kaplıyor....
Ve AŞK insanın alnına
dokundu

Sübhanel Rabbiyel Ala

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 27 Şub 2012, 12:04

bymrz dilekce ornegi hazir oluca forumda paylasiriz sen arkadaslarda gonderir simdilik elinden gelen bu bide burdan ankarada ikametgah eden arkadaslara sesleniyorum onlarda bizzat gidip aol muduruyle gorusebilir

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 27 Şub 2012, 15:49

Evet hepimiz dilekçeyi gönderelim. Dönemi düşük olan arkadaşlar ileride faydasını görecek. Bizler e de kitap yetişir mi bilmem ama biz elimizden geleni yapalım. Belki bakarsınız kitap yetişir ya da soruları kolay sorarlar.
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 27 Şub 2012, 15:51

Peki arkadaşlar son kararınız ne? Dilekçeyi İngilizce 5-8 arası müfredattan kalksın diye mi, yoksa konuların ve sınav sorularının sadeleştirmesi üzerine mi yazayım. Ya da ikisini birden mi yazayım dilekçeye?..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 27 Şub 2012, 16:35

emrahk yazdı:Peki arkadaşlar son kararınız ne? Dilekçeyi İngilizce 5-8 arası müfredattan kalksın diye mi, yoksa konuların ve sınav sorularının sadeleştirmesi üzerine mi yazayım. Ya da ikisini birden mi yazayım dilekçeye?..
Üniversitede ingilizce zorunlu olduğu için ne öğrensem bana artı olur düşüncesiyle ben kendi adıma İngilizcenin kalkmasını istemem, yalnızca eskiden kalma bilgilerle değil de okuduğumu anlayarak çalışmak istiyorum, bizim düzeyimizin göz önünde bulundurup anlayabileceğimiz şekilde ders kitaplarının güncellenmesini istiyorum. Tabii bunun da bize yetişmesi ütopya gibi geliyor!

Bu arada aloegitim’e ne zaman bir soru sorsam 5-6 saat içinde yanıt gelirdi en son “İng. 6-7-8 kitaplarına nasıl çalışalım” diye sormuştum bu saat oldu cevap yok! “Şu ve ya bu şekilde çalışın” şeklinde verebilecekleri bir cevapları olmadığı için olabilir mi? :roll:

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 27 Şub 2012, 16:43

emrahk yazdı:Peki arkadaşlar son kararınız ne? Dilekçeyi İngilizce 5-8 arası müfredattan kalksın diye mi, yoksa konuların ve sınav sorularının sadeleştirmesi üzerine mi yazayım. Ya da ikisini birden mi yazayım dilekçeye?..
kardeş ingilizce 5 6 7 8 seçmeli olsun yada ilk girişte muaf olama hakkı versinler sadece ingilizce için yapılacaklar içinde en iyisi bu olur bence ingilizceyi yapmak isteyen seçmeli alsın yapmak istemeyen ise zorlamasınlar ingilizceyi

Kullanıcı avatarı
Ayşe qüL
Doçent

Mesaj gönderen Ayşe qüL » 27 Şub 2012, 16:45

Arkadaşlarrrrr nerdesiniz yaaa

Kayıt yenileme parasında değişiklik var mı ???? :arrow: :?:

Ve AŞK insanın alnına
dokundu

Sübhanel Rabbiyel Ala

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 27 Şub 2012, 16:48

kardelen198 yazdı:
Üniversitede ingilizce zorunlu olduğu için ne öğrensem bana artı olur düşüncesiyle ben kendi adıma İngilizcenin kalkmasını istemem, yalnızca eskiden kalma bilgilerle değil de okuduğumu anlayarak çalışmak istiyorum, bizim düzeyimizin göz önünde bulundurup anlayabileceğimiz şekilde ders kitaplarının güncellenmesini istiyorum. Tabii bunun da bize yetişmesi ütopya gibi geliyor!

Bu arada aloegitim’e ne zaman bir soru sorsam 5-6 saat içinde yanıt gelirdi en son “İng. 6-7-8 kitaplarına nasıl çalışalım” diye sormuştum bu saat oldu cevap yok! “Şu ve ya bu şekilde çalışın” şeklinde verebilecekleri bir cevapları olmadığı için olabilir mi? :roll:
tamam kardeşim sen doğru söylüyosunda ben mesela ingilizceyi anlamıyorum ama bu ingilizceyi bana niye zorluyorlar haa örgün eğitimde okusam hak verrim onlara ama ben evde kendi başıma ingilizceyi ne kadar öğrenebilir ki sen diyosun ya kaldırmasınlar diye benim için böyle daha iyi olur diye seçmeli yapsınlar ingilizceyi yapmak istoyasan seçersin yaparsın ama senin gibi bir kaç kişi yüzünden bütün aöle öğrencileri mağdur oluyo bunları da düşün lütfen beni yanlış anlama ben diyorumki sadece ingilizceyi seçmeli yapsınlar yapmak isteyen seçer yapar hiç kimsenin de sıkıntısı kalmaz

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 27 Şub 2012, 16:56

BENDE SECMELI OLMASI TARAFTARIYIM ISTEYEN ALIR YAPAR HA YAPMAZLARSADA KOLAYLASTIRSINLAR KITAP HAZIRLASINLAR AMA ONCELIGIM SECMELI OLMASINDAN YANA HERKEZ FIKRINI SOYLESIN KIM COGUNLUKTAYSA EMRAKH ONU YAZSIN OLMAZ MI

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 27 Şub 2012, 17:00

[quote="byMRZ"]BENDE SECMELI OLMASI TARAFTARIYIM ISTEYEN ALIR YAPAR HA YAPMAZLARSADA KOLAYLASTIRSINLAR KITAP HAZIRLASINLAR AMA ONCELIGIM SECMELI OLMASINDAN YANA HERKEZ FIKRINI SOYLESIN KIM COGUNLUKTAYSA EMRAKH ONU YAZSIN OLMAZ MI[/qu
şu derdimi anlayan nehayet çıktı desteğen için saol sen sadece bana destek olmuyosun bütün aöl öğrencilerine destek oluyosun

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 27 Şub 2012, 17:03

:D :D DESTEK OLUYOZDA SONU NEREYE VARACAK ONU COK MERAK EDIYORUM BOSUNA UGRASMIYOZDUR INSALLAH

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 27 Şub 2012, 17:07

byMRZ yazdı::D :D DESTEK OLUYOZDA SONU NEREYE VARACAK ONU COK MERAK EDIYORUM BOSUNA UGRASMIYOZDUR INSALLAH
yapılan hiç bi iş boşa gitmez yerki icraat olsun burda en azında bu konyla ilgili uyuyan yılanı uyandırdık en azından böyle büyük bi sorun varmışta hiç kimse farkında deilmiş bu anladık bence bu bile yaptığımız işin başarısı

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 27 Şub 2012, 18:02

[quote="Ayşe qüL"]Arkadaşlarrrrr nerdesiniz yaaa

Kayıt yenileme parasında değişiklik var mı ???? :arrow: :?:

Değişiklik yok !
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön