ders seçimiyle ilgili??

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
semiha1

ders seçimiyle ilgili??

Mesaj gönderen semiha1 » 28 Şub 2012, 00:44

benm şimdi 9,sınıf öğrenciliğim aktif oldu ders seçme ekranım da açıldı.ilk defa yapıcağmdan sormak istedklerim var.şimdi ben bu derslerin hepsini 2 dönemde vericek miyim yani 1 sene boyunca vermek zorunda oldugum dersler sadece bu ekranda önüme gelen dersler mi 12 ortak 3 seçmeli olmak üzere yoksa bunlar bidahaki dönem değişicek mi
eğer öyleyse 6 sını şimdi 6sını soraki dönem seçiyim

bi de mesela ben bu derslerin 30 kredi dolana kadar seçebildğimi seçtim diyelim veremediklerim olursa onlara tekrar girebilicem mi
eğer öyleysede çok çalışmadığm dersleri de seçiyim bi ihtimal sansımı denerm belki veririm

bidediyelim iki dönemde de veremediğim dersler oldu ortak derslerden nolucak ozaman?

cevaplayabilirsenz çoooooooooooook sevinirim...

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: ders seçimiyle ilgili??

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 28 Şub 2012, 05:31

benm şimdi 9,sınıf öğrenciliğim aktif oldu ders seçme ekranım da açıldı.ilk defa yapıcağmdan sormak istedklerim var.şimdi ben bu derslerin hepsini 2 dönemde vericek miyim yani 1 sene boyunca vermek zorunda oldugum dersler sadece bu ekranda önüme gelen dersler mi 12 ortak 3 seçmeli olmak üzere yoksa bunlar bidahaki dönem değişicek mi
eğer öyleyse 6 sını şimdi 6sını soraki dönem seçiyim

Siz dersleri seçip listeden eksilttikçe , bir dahaki dönem yenileri gelecek tabii...Sadece ortak dersler çoğunlukta olmak üzere 30 kredilik ders seçimi yapın gerisini çok düşünmeyin

bi de mesela ben bu derslerin 30 kredi dolana kadar seçebildğimi seçtim diyelim veremediklerim olursa onlara tekrar girebilicem mi
eğer öyleysede çok çalışmadığm dersleri de seçiyim bi ihtimal sansımı denerm belki veririm

Evet veremediğiniz ders olursa onlardan tekrar sınava girebilirsiniz.

bidediyelim iki dönemde de veremediğim dersler oldu ortak derslerden nolucak ozaman?

İsterseniz 3 kez verememiş (yani muaf) olun gene o dersi seçme şansınız var.

cevaplayabilirsenz çoooooooooooook sevinirim...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

semiha1

Mesaj gönderen semiha1 » 28 Şub 2012, 12:41

son bir şey daha ben matematik dersini seçmiycem.ama kitabını almak istiyorum erkenden çalışabilmek için.matemtiği seçip çıktısını alsam.sora tekrar iptal etsem.kitap almaya giderken matematiği seçtim sanıp bana mat kitabını verseler:))))ama aslında seçmemiş olsam:))böyle bişey yapabilir miyim ????

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 28 Şub 2012, 16:47

semiha matematik kararsızlığına hayran kaldım :lol: :lol: :lol:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 28 Şub 2012, 17:26

semiha1 yazdı:son bir şey daha ben matematik dersini seçmiycem.ama kitabını almak istiyorum erkenden çalışabilmek için.matemtiği seçip çıktısını alsam.sora tekrar iptal etsem.kitap almaya giderken matematiği seçtim sanıp bana mat kitabını verseler:))))ama aslında seçmemiş olsam:))böyle bişey yapabilir miyim ????

Iımmm :roll: Yapabilirsiniz. Ama sınava girmeyeceğiniz bir dersi neden çalışmak istiyorsunuz ki?
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 28 Şub 2012, 17:29

Önceden çalışmak istiyor sanırım :D internettende çalışabilirsin semiha kitabın aynısını pdf dosyası olarak indirip çalışabilirsin.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

KashmiriaN
Doktor

Mesaj gönderen KashmiriaN » 28 Şub 2012, 17:31

semiha1 yazdı:son bir şey daha ben matematik dersini seçmiycem.ama kitabını almak istiyorum erkenden çalışabilmek için.matemtiği seçip çıktısını alsam.sora tekrar iptal etsem.kitap almaya giderken matematiği seçtim sanıp bana mat kitabını verseler:))))ama aslında seçmemiş olsam:))böyle bişey yapabilir miyim ????
çok iyi ya (:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 28 Şub 2012, 18:04

Semiha, Matematik seçmesen bile, kitapları almaya gittiğin zaman istersen verirler, sorun çıkarmazlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 28 Şub 2012, 19:35

Evet emrahk nın dediği gibi sorun olmuyor bu ben ders seçmeden, seçeceğim dersleri bildiğim için alıp çalışıyorum kitaplarıma. Ama uygulama senin bulunduğun yerde nasıldır bilmiyorum. Bizim burada halkeğitim aldığımız kitaplara hiç karışmıyor.
Resim

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 28 Şub 2012, 20:26

geçen sınavda kitaplarım yoktu :cry: ama bu sfer merkezdeki liseye gidip toplayıp kaçırcam :lol:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

semiha1

Mesaj gönderen semiha1 » 01 Mar 2012, 14:11

:)))) birazdan gidicem okulakitapları almaya matematik yazılı çıktıyıla birlikte:))
mat çok kötü oldugu için yavaş yavaş sene sonuna kadar çalışmak istedgm için almam lazm

semiha1

Mesaj gönderen semiha1 » 01 Mar 2012, 14:13

[quote="Ceros"]Önceden çalışmak istiyor sanırım :D internettende çalışabilirsin semiha kitabın aynısını pdf dosyası olarak indirip çalışabilirsin.[/quotea
mat ve tarih açılmadı bikaç dersi indirdim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön