ÇIKMIŞ SORULARA ÇALIŞMAK FAYDALIMI
ÇIKMIŞ SORULARA ÇALIŞMAK FAYDALIMI
ARKADAŞLAR SINAVLARA HAZIRLIK İÇİN ÇIKMIŞ SORULARA ÇALIŞMAK FAYDALI OLUYORMU SİZCE ÇALIŞIPDA FAYDASINI GÖREN ARKADAŞIMIZ VARMI ARANIZDA... 

Re: ÇIKMIŞ SORULARA ÇALIŞMAK FAYDALIMI
Evet faydası çok fazla. Bu sorulara çalışılıp, sınavlarda sordukları soruların türleri hakkında fikir elde edilebilir. Ayrıca her sınavda, benzer tür sorular sordukları için, çıkmış sorulara çalışıp iyi not alma şansını artırabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- kardelen198
- Uzman Doktor
Tabii ki çıkmış sorulardan faydalanıyoruz, sorular genelde belirli konulardan çıkıyo hangi konulara ağırlıklı olarak çalışman gerektiğini belirlemekte çıkmış soruların çok yararı var, sınavda karşına ne tarzda sorular çıkacağı konusunda da aşinalığın oluyor...
Örnek : Coğrafya-3 ten sadece çıkmış sorulara çalışarak 85 aldım..
Kırklareli Üniversitesi <3
Evet mutlaka konuları okuduktan sonra çıkmış sorulardan çöz. Ben hep faydasını gördüm tüm derslerde. İngilizce-6 hariç 

- AÇIK ACEMİ
- Doktor
peki geçmiş sinav sorularını nerden buluyorsunuz ?
kalan kredi:56 toplam kredi:136
http://aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=138AÇIK ACEMİ yazdı:peki geçmiş sinav sorularını nerden buluyorsunuz ?
Ayrıca online testlerde de geçmiş sınav soruları oluyor ona da şurdan ulaşabilirsin
http://aol.meb.gov.tr/hazirlik_testleri/index.html
- maybeoneday
- Uzman
ben sadece cıkmış sorulara ve kitapların özetine ve kitapların içerdiği testlere calısarak cogu dersden 60 üzeri aldıgımı biliyorum. her türlü kaynakdan yararlanmak herzaman iyidir
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

- AÇIK ACEMİ
- Doktor
teşekkür ederim ama bunlar kitap halinde olsa bence daha yararli olur atiyorum 2008den 2012ye kadar sinav sorularından oluşan bi test kitabi bence iyi olurbirazdeli yazdı:http://aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=138AÇIK ACEMİ yazdı:peki geçmiş sinav sorularını nerden buluyorsunuz ?
Ayrıca online testlerde de geçmiş sınav soruları oluyor ona da şurdan ulaşabilirsin
http://aol.meb.gov.tr/hazirlik_testleri/index.html
kalan kredi:56 toplam kredi:136
-
- Doktor
Sadece çıkan sorulara çalışarak bile sınavlardan rahat geçebilirisiniz
Bende birkaç ders dışında hep geçmiş sınav sorularına bakıp not alarak çalıştım. Çok faydalı gerçekten.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
bence öncelik kitap olmalı yinede kitaplardan çıkıyor sorular o yüzden konulara ii çalışmalı 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Evet internette de var ama ben ilk dönemden itibaren sınav kitapçıklarını muhafaza ediyorum. Pek bi kıymetliler benim için. Kitaptan konuyu bitirince kronometre ile canlı kanlı sorularımı çözüp bilgisayarıma indirdiğim cevaplardan da kontrol edip sınavdan önce notumu kontrol ediyorum.AÇIK ACEMİ yazdı:peki geçmiş sinav sorularını nerden buluyorsunuz ?

- travego_1991
- Acemi
Arkadaşlarında dediği gibi geçmiş sınav sorularının çok yararı var sınava 1 ay kala çözmeye başlayın faydasını göreceksiniz.
-
- Çırak
- İletişim:
ben çalışmadan girdiğim halde 10 sınavın 6 sını verdim 

Eğer sizi üzen kişilere halâ Selam verebiliyorsanız..Bu vicdanınızın Sadaka'sıdır.!
"Seni Seviyorum" demek; ortalama 1 saniye 19 saliseni alır, Buna değecek birini bulman ise tüm ömrünü.'
"Seni Seviyorum" demek; ortalama 1 saniye 19 saliseni alır, Buna değecek birini bulman ise tüm ömrünü.'