ASKERLİKTE OKUL
- perisanmiki
- İletişim:
ASKERLİKTE OKUL
mayısta hayırlısıyla askere gidiyorum sınavlara girme konusunda komutandan ötürü izinle alakalı problem çıkar mı bilgisi olan bilgilendirir ise sevinirim
https://twitter.com/#!/ismailbozaci
Mahalle maçında
" BEN TEK, SİZ HEPİNİZ " diyen çocuk varya; işte o FENERBAHÇELİ
Mahalle maçında
- maybeoneday
- Uzman
Re: ASKERLİKTE OKUL
komutanla ilgili pek skıntı cıkacağını zannetmıyorum! ancak acemi birliğinde çarşı izni ve mazeret izni olmuyor ! bu konuda sıkıntı cekersin ancak ailevi durumlar söz konusuyla izin veriyorlar acemilikde karacı olursa 75 gün acemilik görürsünki bu 75 gün içinde olursa sınavlar unut gitsin derim! ama usta birliğinde izin alabilirsin zaten hafta sonu carşı iznin olacak.. cumartesi ve pazar komutanın vicdanına kalmış cikarsın ama dengesiz birine denk gelirsen gıcıklıgına normal carsını bile kesebilir.. hepsinden önemliside askerde öyle yorarlarki insani hem beden hem kafa olarak zaten sınavlara calısamazsın bileperisanmiki yazdı:mayısta hayırlısıyla askere gidiyorum sınavlara girme konusunda komutandan ötürü izinle alakalı problem çıkar mı bilgisi olan bilgilendirir ise sevinirim

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

-
- Doktor
Acemi birliğinde yemin töreninden sonra çarşı iznine çıkarsın denk gelirse gidersin. Usta birliğinde olağanüstü bi durum olmazsa hertürlü girersin. Ben şırnakta yaptım askerlıgımı ve izin vermemişlerdi ki zaten çarşı iznimiz bile yoktu (:
- perisanmiki
- İletişim:
komutanla ilgili pek skıntı cıkacağını zannetmıyorum! ancak acemi birliğinde çarşı izni ve mazeret izni olmuyor ! bu konuda sıkıntı cekersin ancak ailevi durumlar söz konusuyla izin veriyorlar acemilikde karacı olursa 75 gün acemilik görürsünki bu 75 gün içinde olursa sınavlar unut gitsin derim! ama usta birliğinde izin alabilirsin zaten hafta sonu carşı iznin olacak.. cumartesi ve pazar komutanın vicdanına kalmış cikarsın ama dengesiz birine denk gelirsen gıcıklıgına normal carsını bile kesebilir.. hepsinden önemliside askerde öyle yorarlarki insani hem beden hem kafa olarak zaten sınavlara calısamazsın bile
umarım yardımcı olmuşumdur ama işin gerçeği bu kardeşim.[/quote]
saol ya çok iyi teselli ettin gitmeden daha firar etmeyi düşünüyorum
şaka bir yana da yoklama olduktan sonra tescil ettirme şansımız varmıdır

saol ya çok iyi teselli ettin gitmeden daha firar etmeyi düşünüyorum

https://twitter.com/#!/ismailbozaci
Mahalle maçında
Mahalle maçında
-
- Doktor
aöl den askerlik tecili olmuyor dıye bılıyorum..
Evet aölde tecil ettirme hakkınız yok malesef.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..