ders seçimiyle ilgili??
ders seçimiyle ilgili??
benm şimdi 9,sınıf öğrenciliğim aktif oldu ders seçme ekranım da açıldı.ilk defa yapıcağmdan sormak istedklerim var.şimdi ben bu derslerin hepsini 2 dönemde vericek miyim yani 1 sene boyunca vermek zorunda oldugum dersler sadece bu ekranda önüme gelen dersler mi 12 ortak 3 seçmeli olmak üzere yoksa bunlar bidahaki dönem değişicek mi
eğer öyleyse 6 sını şimdi 6sını soraki dönem seçiyim
bi de mesela ben bu derslerin 30 kredi dolana kadar seçebildğimi seçtim diyelim veremediklerim olursa onlara tekrar girebilicem mi
eğer öyleysede çok çalışmadığm dersleri de seçiyim bi ihtimal sansımı denerm belki veririm
bidediyelim iki dönemde de veremediğim dersler oldu ortak derslerden nolucak ozaman?
cevaplayabilirsenz çoooooooooooook sevinirim...
bi de mesela ben bu derslerin 30 kredi dolana kadar seçebildğimi seçtim diyelim veremediklerim olursa onlara tekrar girebilicem mi
eğer öyleysede çok çalışmadığm dersleri de seçiyim bi ihtimal sansımı denerm belki veririm
bidediyelim iki dönemde de veremediğim dersler oldu ortak derslerden nolucak ozaman?
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: ders seçimiyle ilgili??
benm şimdi 9,sınıf öğrenciliğim aktif oldu ders seçme ekranım da açıldı.ilk defa yapıcağmdan sormak istedklerim var.şimdi ben bu derslerin hepsini 2 dönemde vericek miyim yani 1 sene boyunca vermek zorunda oldugum dersler sadece bu ekranda önüme gelen dersler mi 12 ortak 3 seçmeli olmak üzere yoksa bunlar bidahaki dönem değişicek mi
Siz dersleri seçip listeden eksilttikçe , bir dahaki dönem yenileri gelecek tabii...Sadece ortak dersler çoğunlukta olmak üzere 30 kredilik ders seçimi yapın gerisini çok düşünmeyin
Evet veremediğiniz ders olursa onlardan tekrar sınava girebilirsiniz.
İsterseniz 3 kez verememiş (yani muaf) olun gene o dersi seçme şansınız var.
Siz dersleri seçip listeden eksilttikçe , bir dahaki dönem yenileri gelecek tabii...Sadece ortak dersler çoğunlukta olmak üzere 30 kredilik ders seçimi yapın gerisini çok düşünmeyin
Evet veremediğiniz ders olursa onlardan tekrar sınava girebilirsiniz.
İsterseniz 3 kez verememiş (yani muaf) olun gene o dersi seçme şansınız var.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
son bir şey daha ben matematik dersini seçmiycem.ama kitabını almak istiyorum erkenden çalışabilmek için.matemtiği seçip çıktısını alsam.sora tekrar iptal etsem.kitap almaya giderken matematiği seçtim sanıp bana mat kitabını verseler:))))ama aslında seçmemiş olsam:))böyle bişey yapabilir miyim ????
semiha matematik kararsızlığına hayran kaldım

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
semiha1 yazdı:son bir şey daha ben matematik dersini seçmiycem.ama kitabını almak istiyorum erkenden çalışabilmek için.matemtiği seçip çıktısını alsam.sora tekrar iptal etsem.kitap almaya giderken matematiği seçtim sanıp bana mat kitabını verseler:))))ama aslında seçmemiş olsam:))böyle bişey yapabilir miyim ????
Iımmm

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Önceden çalışmak istiyor sanırım
internettende çalışabilirsin semiha kitabın aynısını pdf dosyası olarak indirip çalışabilirsin.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
-
- Doktor
çok iyi ya (:semiha1 yazdı:son bir şey daha ben matematik dersini seçmiycem.ama kitabını almak istiyorum erkenden çalışabilmek için.matemtiği seçip çıktısını alsam.sora tekrar iptal etsem.kitap almaya giderken matematiği seçtim sanıp bana mat kitabını verseler:))))ama aslında seçmemiş olsam:))böyle bişey yapabilir miyim ????
Semiha, Matematik seçmesen bile, kitapları almaya gittiğin zaman istersen verirler, sorun çıkarmazlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Evet emrahk nın dediği gibi sorun olmuyor bu ben ders seçmeden, seçeceğim dersleri bildiğim için alıp çalışıyorum kitaplarıma. Ama uygulama senin bulunduğun yerde nasıldır bilmiyorum. Bizim burada halkeğitim aldığımız kitaplara hiç karışmıyor.

geçen sınavda kitaplarım yoktu
ama bu sfer merkezdeki liseye gidip toplayıp kaçırcam 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

mat çok kötü oldugu için yavaş yavaş sene sonuna kadar çalışmak istedgm için almam lazm
[quote="Ceros"]Önceden çalışmak istiyor sanırım
internettende çalışabilirsin semiha kitabın aynısını pdf dosyası olarak indirip çalışabilirsin.[/quotea
mat ve tarih açılmadı bikaç dersi indirdim

mat ve tarih açılmadı bikaç dersi indirdim