ingilizce dersi lutfen yardim edin

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

ingilizce dersi lutfen yardim edin

Mesaj gönderen serena » 01 Mar 2012, 16:19

herkeze iyi günler bu sene ingilizce derslerı çalişmak zorundym sizce nerden bslmlym ingilizceden hic anlamıyorum nasıl calımalym sizce

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

murattt

Re: ingilizce dersi lutfen yardim edin

Mesaj gönderen murattt » 01 Mar 2012, 17:14

merhaba Hiç bilmiyorsanız, bir kursa gitmenizi öneriirim yok eger kursa gidemiosanız , bunun gibi siteler vasıtasıyala dilbilgisine baslamalısıınız http://www.ingilizcenet.com/grammar/

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 01 Mar 2012, 17:16

Bu sitedeki video anlatımlar da faydalı;

http://www.videodershane.com/ingilizce.htm
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

hüseyin50
Çırak

Mesaj gönderen hüseyin50 » 02 Mar 2012, 02:38

Açık öğretim de Matematik ve ingilizce sıkıntı çektiriyor ben ingilizceye hiç çalışmadan girdim 85 aldım aslında çalışmayı denedim baktım olmuyo öyle bostan korkuluğu gibi gittim sınava :D
ha şimdi hatırladım biraz çalışmıştım sadece ünite sonlarında verdiği kelimelerin türkçe anlamına ve ikinci hallerine gözgezdirdim,konulara çalışmadım.
İnsanoğlunun tek ebedi düşmanı cehalettir.

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 08 Mar 2012, 12:01

ben yardım almıştım şahsen birinden. tek başına ingilizce, matematik, geometri vs gibi dersler genellikle yardım almadan geçilemiyor. cok iyide değil iyi bilen birinden yardım alırsan, gerisini sen cözersin. basarılar.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön