AOBP notuna yeni düzenleme
AOBP notuna yeni düzenleme
2013 üniversite sınavında AOBP (okul puanına) yeni düzenleme getirilecekmiş. Aşağıda linkini verdiğim habere göre, liseden en az 30, en fazla 60 okul puanı verilecekmiş;
http://gundem.milliyet.com.tr/universit ... efault.htm
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- maybeoneday
- Uzman
Re: AOBP notuna yeni düzenleme
tşkler paylaştığın bilgi için..emrahk yazdı:2013 üniversite sınavında AOBP (okul puanına) yeni düzenleme getirilecekmiş. Aşağıda linkini verdiğim habere göre, liseden en az 30, en fazla 60 okul puanı verilecekmiş;
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

- kardelen198
- Uzman Doktor
Emrahk o zaman bu teklif yasalaşırsa bu bizim için avantajlı bir durum mu yaratıyor? Müjdeli bir haber olarak mı algılamalıyız bu durumu.
Bütün düzenlemeler bana vuruyor. Benim aklım çok karıştı.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor
Bende 2013'te sınava giricem yalnız değilsin 

Bu işte tek yürek tek bileğiz ozaman
Umarım düzenlemeler bizi pişman etmez.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için... 

- maybeoneday
- Uzman
bende 2013 sınavına gircem. sanırım bu olay bizim için avantajlı gibi gözüküyor en az 30 puan en fazla 60 puan deniliyor.. 30 puan 30 puandır 

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Önceden nasıldı ki peki ? Okul puan vermiyormuydu ?

- maybeoneday
- Uzman
bildiğim kadarıyla bu konuda en sanslı lise meslek lisesiydi. eskidende veriyordu galiba tam bilmiyorum ama şimdi lisede başarılı olduğun her ders için okul puan veriyor en kötü ihtimalle 30 veriyorsa buda iyi birşey yani..Ceros yazdı:Önceden nasıldı ki peki ? Okul puan vermiyormuydu ?![]()

Hmm..Şuanda da veriyor olması lazım.Sorun bu seneyle gelecek sene arasındaki tam olarak fark ne?
Daha öğrenmem gereken çok sey var sanırım..
Daha öğrenmem gereken çok sey var sanırım..

- maybeoneday
- Uzman
bu senenin sistemini tam olarak biliyorsan gelecek senenin sistemiyle karşılaştırma yaparak bi fikir sahibi olmak mümkün.. fakat ben kendi adıma konusuyum bu senenin bile tam olarak sistemini bilmiyorum bildiğim kadarıyla şuan diploma notunla aobp notu bi şekilde hesaplanıyor üniversite puanına ekleniyor. nasıl hesaplandıgı hakkında bi fikrim yok ama bi şekilde hesaplıyorlar. eğer düşündüğüm gibiyse en kötü ihtimalle bile 30 puan veriyorlarsa bu iyidir bence.Ceros yazdı:Hmm..Şuanda da veriyor olması lazım.Sorun bu seneyle gelecek sene arasındaki tam olarak fark ne?
Daha öğrenmem gereken çok sey var sanırım..![]()

İşte ben bu senenin sisteminide tam olarak bilmiyorum
diploma notundan hesaplandığını felan biliyorum ama hesaplanınca max. vereceği puan min. vereceği puan nedir mesela ? Oyüzden bu değişiklik iyi mi kötü mü bilemiyorum. Aklım karıştı dediğim gibi. Sanırım iyi birşey olsa.

- maybeoneday
- Uzman
bende bilmiyorumCeros yazdı:İşte ben bu senenin sisteminide tam olarak bilmiyorumdiploma notundan hesaplandığını felan biliyorum ama hesaplanınca max. vereceği puan min. vereceği puan nedir mesela ? Oyüzden bu değişiklik iyi mi kötü mü bilemiyorum. Aklım karıştı dediğim gibi. Sanırım iyi birşey olsa.

Yani bir nevi bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete