MEZUNiYET KONUSUNDA YARDIM

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Re: MEZUNiYET KONUSUNDA YARDIM

Mesaj gönderen Ceros » 01 Mar 2012, 21:35

Olsun anlamıcak değiller ya :D sen birde başarılı alan derslerinin kredisini topla emin olmak için istersen.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 02 Mar 2012, 01:16

Ceros yazdı:Olsun anlamıcak değiller ya :D sen birde başarılı alan derslerinin kredisini topla emin olmak için istersen.
evet haklısın onu denemek lazım ama ben sıfırdan başlamadım aöl'ye lise 2 den geldim. yani ilk geldiğimde hatırlamıyorum ama alan kredım vardı az biraz
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 02 Mar 2012, 01:21

başarılı derslerin toplamı 63 herşey normal gözüküy ama ben 50 diye hatırlıyorum ya :(
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 02 Mar 2012, 01:22

Belki karıştırmış olabilirsin insanlık hali..Dediğim gibi bu konuda hata payı nerdeyse sıfır.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 02 Mar 2012, 01:39

Ceros yazdı:Belki karıştırmış olabilirsin insanlık hali..Dediğim gibi bu konuda hata payı nerdeyse sıfır.
35 normal hesaplamalara göre sanırım yanıldım ya. nyse hayırlısı olsun bi şekilde bitircem bu okulu öyle yada böyle önemli olan azim :)

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 02 Mar 2012, 01:40

:lol: Demiştim ben ama.. :mrgreen: Evet öyle başarırsın.

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 02 Mar 2012, 01:51

Ceros yazdı: :lol: Demiştim ben ama.. :mrgreen: Evet öyle başarırsın.
valla seni dinlemediğime cok pismanım :) cok zamanımı aldı ya bir mail atmak hiç sorma :D azimle calısan taşi yarar :PPpp

Resim

Resim

Resim

ferda_efsa
Uzman

Mesaj gönderen ferda_efsa » 02 Mar 2012, 15:13

ne amatörce olması fıstık gibi dilekçe olmuş benim böyle başıma hiç gelmedi allahtan gelmedi inssan tırlatıvercek gibi oluyor zaten biz gıdım gıdım krediyle gidip duruyoruz alanlar olaki güme gitti oturur yas tutarız artıkk cevap gelince banada iletsene merak ettim bilgilenmiş olayım bende

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 02 Mar 2012, 16:53

ferda_efsa yazdı:ne amatörce olması fıstık gibi dilekçe olmuş benim böyle başıma hiç gelmedi allahtan gelmedi inssan tırlatıvercek gibi oluyor zaten biz gıdım gıdım krediyle gidip duruyoruz alanlar olaki güme gitti oturur yas tutarız artıkk cevap gelince banada iletsene merak ettim bilgilenmiş olayım bende
cvp geleceğini zannetmiyorum ama. galiba yanılma payı bende oldu ya ben yanlış hatırlıyorum. o yüzden günahını aldım aöl'nin :) dilekçede fena degil aslında cok umut bağlamadıgım için dilekce maile öyle kara düzen yazdım yoksa gerçekten ciddi olsa mezuniyetimle ilgili döktürürdüm anlıycan. gelirse bilgilendiririm. hani beni haklı cıkarıp yükseltirlersede hiç fena olmaz bedavadan 15 alan kredisi ;)

Resim

Resim

Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön