Sizce Bu Dersler Nasıl?
Re: Sizce Bu Dersler Nasıl?
Ahhh geometri ahh
bende seçtim bu dönem ikisini birden hemde
cayır cayır yakıyor bizi
ama çoook azmettim yapıcam
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- travego_1991
- Acemi
Yapacağına inanıyormusun ben kendi adıma hiç yapacağıma inanmıyorum o yüzden yine sallarım tutarsa tutar tutmazsa da sağlık olsunCeros yazdı:Ahhh geometri ahhbende seçtim bu dönem ikisini birden hemde
cayır cayır yakıyor bizi
ama çoook azmettim yapıcam
![]()
İnanmaya çalışıyorum
Aslında zor değil kitap keşke biraz daha detaylı anlatsaydı rahatlıkla 10soru bile yapardım. Ama soruyu sormuş işlemi x+y=z bilmem ne diye cevabı tak diye yazmış 5 diye. Sen o 5i nasıl buldun ? Bana bunu anlatmazsan nasıl yapıyım. Sonuçta imkansız birşey yoktur. Şansımı denicem bende
geçen sefer matematik 1den mantık yürütüp çözerek 9doğru yapmışım
şans belki bu seferde öyle olur
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- travego_1991
- Acemi
Zaten bana göre tek eksiğimiz işlemin nasıl yapılacağının bilinmemesi örgün eğitimde ki gibi anlatılsa zaten başarılamayacak ders kalmaz ama olsun böyle de başarıyoruz bir şekildeCeros yazdı:İnanmaya çalışıyorumAslında zor değil kitap keşke biraz daha detaylı anlatsaydı rahatlıkla 10soru bile yapardım. Ama soruyu sormuş işlemi x+y=z bilmem ne diye cevabı tak diye yazmış 5 diye. Sen o 5i nasıl buldun ? Bana bunu anlatmazsan nasıl yapıyım. Sonuçta imkansız birşey yoktur. Şansımı denicem bende
geçen sefer matematik 1den mantık yürütüp çözerek 9doğru yapmışım
şans belki bu seferde öyle olur
![]()