Mesleki açık lise alttan dersim var ??
Mesleki açık lise alttan dersim var ??
Selam arkadaslar bende forumunuzu rasgele gezerken denk geldi üye oldum.. ismim muhammed 19 yasındayım ve mesleki açık lise okuyorum motorlu araçlar bölümü..Ben kredilerimi tamamladım istenilen krediyi fazlasıyla topladım ama 3 tane zorunlu dersim var inşallah onlarıda bu sene içersinde bitireceğim . Yüzyüze eğitim gördüğüm okuldan alttan 2 tane dersim bulunuyor yıldızlı ders değiller . Ama merak ediyorum bi sorun olur mu die ve yazın kurtarma sınavı olur mu sorun olursa .. Müdür yardımcısı yüzünden oldu böle bir sorun olmaz dedi girmemiştim o 2 derse ama içimde yinede bir korku var bir sorun olur die
Yardımlarınızı bekliyorum
Yardımlarınızı bekliyorum
Re: Mesleki açık lise alttan dersim var ??
Merhaba, forumumuza hoş geldin. Mezun olman için tüm meslek derslerini eksiksiz geçmen gerekiyor. Dolayısıyla kaldığın 2 dersini de vermeden mezun olamıyorsun. Eylül ayında ek sınav oluyor genelde her sene ve bu ek sınavda aynı zamanda MAÖL öğrencilerinin meslek derslerinden kaldığı dersler için de kurtarma sınavı yapılıyor. Bu sene de ek sınav yapılması için, Haziran ayında yine forumumuz aracılığıyla AÖL'e dilekçe yollarız. Sen de yollarsın ki, fazla talep olunca geri çevirmezler istekleri...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bu dilekçeyi nereye yolluyoruz emrah hangi adrese psotaylamı faxmı çekiyoruz
Bu dilekçeyi, AÖL müdürlüğüne yolluyoruz ama şu an için erken. Şu an atılan dilekçeler, unutulur gider. En uygun anda, yani Haziran-Temmuz arası atılması en mantıklısı. Fax'ta olur ama en makbulü, postayla dilekçe yollamak.
Dilekçe adresi bu;
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
Dilekçe adresi bu;
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
kardeşim yardımcı olduğun için sağol geçen yaz kurtarma sınavı olmustu ozaman yine benim alttan 6 tane dersim vardı hepsini geçtim bu 2 dersede girseydim alttan ders sıkıntısı olmucaktı müdür yardımcısı boşver bisey olmaz bu derslerden dedi girmediydim keşke girseymisim simdi bide bunlarla ugrascam
O müdür yardımcısını ... Tövbe tövbe. Ben de zamanında birçok yönden çok çektim bu müdür yardımcılarından, bilmiyorsan veya sorumsuzsan yapma işini be kardeşim...uzk2727 yazdı:kardeşim yardımcı olduğun için sağol geçen yaz kurtarma sınavı olmustu ozaman yine benim alttan 6 tane dersim vardı hepsini geçtim bu 2 dersede girseydim alttan ders sıkıntısı olmucaktı müdür yardımcısı boşver bisey olmaz bu derslerden dedi girmediydim keşke girseymisim simdi bide bunlarla ugrascam

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
aynen ya .. kardeş bu sene kesin kurtarma sınavı olur dimi olmazsa yanarım herkes bu yıl bitcek sanıyoremrahk yazdı:O müdür yardımcısını ... Tövbe tövbe. Ben de zamanında birçok yönden çok çektim bu müdür yardımcılarından, bilmiyorsan veya sorumsuzsan yapma işini be kardeşim...uzk2727 yazdı:kardeşim yardımcı olduğun için sağol geçen yaz kurtarma sınavı olmustu ozaman yine benim alttan 6 tane dersim vardı hepsini geçtim bu 2 dersede girseydim alttan ders sıkıntısı olmucaktı müdür yardımcısı boşver bisey olmaz bu derslerden dedi girmediydim keşke girseymisim simdi bide bunlarla ugrascam

aynen ya .. kardeş bu sene kesin kurtarma sınavı olur dimi olmazsa yanarım herkes bu yıl bitcek sanıyoremrahk yazdı:O müdür yardımcısını ... Tövbe tövbe. Ben de zamanında birçok yönden çok çektim bu müdür yardımcılarından, bilmiyorsan veya sorumsuzsan yapma işini be kardeşim...uzk2727 yazdı:kardeşim yardımcı olduğun için sağol geçen yaz kurtarma sınavı olmustu ozaman yine benim alttan 6 tane dersim vardı hepsini geçtim bu 2 dersede girseydim alttan ders sıkıntısı olmucaktı müdür yardımcısı boşver bisey olmaz bu derslerden dedi girmediydim keşke girseymisim simdi bide bunlarla ugrascam

"Kesin" diyemeyiz. Resmi olarak iş takviminde olan bir sınav değil ek sınav. Ama her sene yapılıyor çok talep olduğu için. Sen de dilekçeni eksik etmezsin ve olacağına resmi olmasa da kesin gözüyle bakabilirsin...uzk2727 yazdı:aynen ya .. kardeş bu sene kesin kurtarma sınavı olur dimi olmazsa yanarım herkes bu yıl bitcek sanıyoremrahk yazdı:O müdür yardımcısını ... Tövbe tövbe. Ben de zamanında birçok yönden çok çektim bu müdür yardımcılarından, bilmiyorsan veya sorumsuzsan yapma işini be kardeşim...uzk2727 yazdı:kardeşim yardımcı olduğun için sağol geçen yaz kurtarma sınavı olmustu ozaman yine benim alttan 6 tane dersim vardı hepsini geçtim bu 2 dersede girseydim alttan ders sıkıntısı olmucaktı müdür yardımcısı boşver bisey olmaz bu derslerden dedi girmediydim keşke girseymisim simdi bide bunlarla ugrascam
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk