BIR SORUM OLACAKTI....
BIR SORUM OLACAKTI....
ARKADASLAR BENIM KARDESIM meslege yazılmıstı bnle beraber ama bırakmıstı.sımdı duze gecıcekmıs bn gıt halk egıtımle gorus kayıt yenıleme bıtmeden dılekce yaz faln dedım ama halk egıtım 9 ayda duze gecebılırsın sımdı gecemezsın demıs sımdı meslege devam et okulada gıtme 9 ayda duze gecersın demıs.nasıl ben anlamadım 9 ayımı beklmesı lazım yanı
Re: BIR SORUM OLACAKTI....
Öyle birşey olacağını sanmıyorum. Zaten Halk Eğitim Merkezi'ne değil, semtinizdeki görevlendirilmiş örgün düz liselerden birine başvurmalısınız. Dilekçeyle geçiş yapmalılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
KARDESIM ASKERDE MALATYADA KARAKOLDA OLDUGU ICIN RAHAT.HALK EGITIME BI SOR BAKALIM DEDIM ODA SORMUS PARAYI YATIR KAYDINI YAPIYIM DEMIS HATTA
Düz açık liseye geçebilir dediğim gibi. 9 ay ne alaka? 2012-2013 yılı ilk dönemi geçiş yapabilir demek istemiş sanırım...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk