kitap

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: kitap

Mesaj gönderen kripton » 01 Mar 2012, 22:41

Ceros yazdı:Evet çoğu kitap eksik oluyordu hem. Geçen sefer ben kitapları alırken şöyle birşey yaşadım uzaktaki bir lisenin ismini verdiler oraya gittik ıoraya söyledik onlar talep üzerine kitabı getirdiler sonra tekrar gittik 1hafta sonra felan ancak ozaman alabilmiştik.

Birde arkadaşlar matematik ve geometri ye çalışabiilceğim kitaplar veya siteler varmı ?
Ben de halkeğitimden dün aldım. Sadece ingilizce-7 yoktu. Onun için de liseye gidicem. Ceros ben matematiği ekol hoca. com dan çalıştım. Tavsiye ederim. Tabi öss hazırlık kitapları da iyi iş görüyor.

Resim

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 01 Mar 2012, 23:36

bende aldım kitaplarımı işim bitincede geri vericem benim işim bitmiş olucak başkaları yararlanır en azindan :D
kalan kredi:56 toplam kredi:136

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 01 Mar 2012, 23:41

kripton yazdı:
Ceros yazdı:Evet çoğu kitap eksik oluyordu hem. Geçen sefer ben kitapları alırken şöyle birşey yaşadım uzaktaki bir lisenin ismini verdiler oraya gittik ıoraya söyledik onlar talep üzerine kitabı getirdiler sonra tekrar gittik 1hafta sonra felan ancak ozaman alabilmiştik.

Birde arkadaşlar matematik ve geometri ye çalışabiilceğim kitaplar veya siteler varmı ?
Ben de halkeğitimden dün aldım. Sadece ingilizce-7 yoktu. Onun için de liseye gidicem. Ceros ben matematiği ekol hoca. com dan çalıştım. Tavsiye ederim. Tabi öss hazırlık kitapları da iyi iş görüyor.
Bende öss hazırlık kitabı alcaktım zaten ondan çalışsam kesin faydası olur yani dimi ? Kitaptaki konular ordada vardır. Sanırım en iyisi fem yayınları ?

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 02 Mar 2012, 00:05

ben hepsini aldım. kitapları aldığım okul odasında benim boyumu aşan jelatin den çıkmamış bir yığın kitap vardı

Kullanıcı avatarı
travego_1991
Acemi

Mesaj gönderen travego_1991 » 02 Mar 2012, 03:24

maybeoneday yazdı:
travego_1991 yazdı:Ben 9 dönemdir aol okuyorum bu zamana kadar o kadar çok kitap aldım ki kütüphane de bile yoktur bu kadar kitap desem yeridir yani. Zaten mezun olunca ( Mayıs'da) tabi olabilirsem bütün kitapları dağıtıcam olmayanlara.

Bu arada internet'de olanlar basılı kitaplarla aynı değişen hiç bir fark yok.
neden biriktirdiğini anlamıyorum madem bu kadar cok olmuş işin bitince teslim etsene bazen o kitaplar halk eğitimin elinde tükeniyor cogu kişi mağdur olabiliyor en doğrusu işin bitince geri teslim etmek bence..
Ben farklı bişey söylemedimki işim bitince hepsini tamamen iade edicem dedim aynı dili konuşuyoruz ama algılama farklı heralde.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 02 Mar 2012, 12:13

Ceros yazdı:
kripton yazdı:

Bende öss hazırlık kitabı alcaktım zaten ondan çalışsam kesin faydası olur yani dimi ? Kitaptaki konular ordada vardır. Sanırım en iyisi fem yayınları ?
Ben en iyisi fem mi başka yayın mı bilmiyorum. Bizim evde eski kitaplar vardı ve fem bana daha anlaşılır geldiği için ondan çalıştım.

Mesela açık lise mat kitabının anlatımı bana yetmedi. Ara uzun olduğu için benim baya soğumuşum mat. tan belki ondandır. Bir çizginin manasını bilmediğim için konuyu anlamıyordum. Ekol hoca ve fem yayınlarına çalışınca mesela o çizginin anlamını öğrendim ve konuyu kavradım. Açık lisenin sayısal kitaplarında yanlış ve hatalar var maalesef. Bu yüzden aynı konuları başka kaynaktan da takip etmek çok yararlı oluyor. Özellikle matematikde.
Resim

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 02 Mar 2012, 16:59

ben daha ne kayıt oldum ne kıtap aldım sona ben kaldım yaa

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 02 Mar 2012, 17:25

kripton yazdı: Ben en iyisi fem mi başka yayın mı bilmiyorum. Bizim evde eski kitaplar vardı ve fem bana daha anlaşılır geldiği için ondan çalıştım.

Mesela açık lise mat kitabının anlatımı bana yetmedi. Ara uzun olduğu için benim baya soğumuşum mat. tan belki ondandır. Bir çizginin manasını bilmediğim için konuyu anlamıyordum. Ekol hoca ve fem yayınlarına çalışınca mesela o çizginin anlamını öğrendim ve konuyu kavradım. Açık lisenin sayısal kitaplarında yanlış ve hatalar var maalesef. Bu yüzden aynı konuları başka kaynaktan da takip etmek çok yararlı oluyor. Özellikle matematikde.

Ben arayı soğutmadan başladım liseye üstelik matematik konusundada derslerim hep iyi olmuştu.Ama AÖL'de yapamadım. Çünkü kitaplar çok karışık, açıklamasız. Tamamen saçmalık. Fem yayınları tavsiye ediyor herkes sanırım bende onu alıyım yoksa başka türlü geçilmez mat. ve geo. bu kitaplarla çok zor.Birde şu ekolhoca ya bakıyım.Sağol krpiton.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 02 Mar 2012, 21:31

evet ceros matematik kitabı çok karışık ve hatalarla dolu. Fem yayınları alırsın orada zaten konular var. Açık lise kitabıyla beraber çalışırsın. Ben mat-1 i 3. sınavda 55 mi ne öyle zar zor geçtim. Matematik 2 yi ise ekol haca ve öss kitabı ile çalışıp ilk sınavda 75 ile geçtim. Ama geometriyi sadece açıklise kitabı ile çalışmıştım. Onu da geo-1 65 geo-2 45 ile ilk sınavda geçmiştim sanırım. Sana da başarılar ceros
Resim

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 07 Mar 2012, 16:00

şükür bende bugün kitaplarimi aldim ama psikoloji 1 i bulamadim :( yine bunada şükür ne yapalim
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön