ALO 147
ALO 147
Açık Öğretim Lisesi öğrencileri, öğretim sürecinde karşılaştıkları sorunlar ve yapmaları gereken iş ve işlemlerle ilgili tüm telefon görüşmelerini , ALO 147 iletişim merkezi ile yapacaklardır. ALO 147 hattı öğrencilerimiz için olduğu kadar, okulumuza yeni kayıt olmak isteyen öğrenci adayları, kurumumuzla ilgili genel anlamda bilgi sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımızın da faydalanabileceği bir hattır. Sorunlarına görüşme anında çözüm bulunamayan öğrencilerimizin GSM numaraları ve e-posta adresleri alınarak en geç 72 saat içerisinde kendilerine yazılı olarak cevap gönderilecektir.
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- maybeoneday
- Uzman
Re: ALO 147
güzelmiş
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin
- travego_1991
- Acemi
Aslında değişen bir şey yok santralde ki hatları tek numara da birleştirdiler bir nevi müşteri hizmetleri tarzı gibi.
ahh ahh bizim zamanımızda yoktu bunlar.
Aslında AÖL çağrı merkezi hakkını yemeyelim hep duyarlıydı. Telefondan ziyade, mail adresleri olan aloegitim@meb.gov.tr adresine öğrenim hayatım boyunca attığım mail'lere hep o gün içinde yanıt geldi ve yanıtlar çok işime yaradı.gülbeyaz yazdı:ahh ahh bizim zamanımızda yoktu bunlar.
Birde bizim fakültenin çağrı merkezi nasıl Gülbeyaz?..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
evet evet mail atğımızda çok çabuk cevap geliyordu ve sorularımızın cevabıı alıyorduk genellikleemrahk yazdı:Aslında AÖL çağrı merkezi hakkını yemeyelim hep duyarlıydı. Telefondan ziyade, mail adresleri olan aloegitim@meb.gov.tr adresine öğrenim hayatım boyunca attığım mail'lere hep o gün içinde yanıt geldi ve yanıtlar çok işime yaradı.gülbeyaz yazdı:ahh ahh bizim zamanımızda yoktu bunlar.
Birde bizim fakültenin çağrı merkezi nasıl Gülbeyaz?..
o soruya cevap vermesem bugün gittim fakülteye öğr. belgesi amak iiçin ir arkadaşa olay tamamen şöyle oldu. ilk o dadaki kişi pcden belgeyi yazıcıya gönderdi. 2. odadaki belgeyi aldı ve 3. odadaki kişi ise onaylayıp bize verdi. e yuh dedim artık birde telefonlar sürekli çalıyordu ama açan yoktu
Bilmez miyim, ben de birkaç hafta önce aynı durumları yaşadım. Keşke tek sorunları bu olsaydı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk