ALO 147

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

ALO 147

Mesaj gönderen Doçent » 06 Mar 2012, 19:00

Açık Öğretim Lisesi öğrencileri, öğretim sürecinde karşılaştıkları sorunlar ve yapmaları gereken iş ve işlemlerle ilgili tüm telefon görüşmelerini , ALO 147 iletişim merkezi ile yapacaklardır. ALO 147 hattı öğrencilerimiz için olduğu kadar, okulumuza yeni kayıt olmak isteyen öğrenci adayları, kurumumuzla ilgili genel anlamda bilgi sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımızın da faydalanabileceği bir hattır. Sorunlarına görüşme anında çözüm bulunamayan öğrencilerimizin GSM numaraları ve e-posta adresleri alınarak en geç 72 saat içerisinde kendilerine yazılı olarak cevap gönderilecektir.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Re: ALO 147

Mesaj gönderen maybeoneday » 06 Mar 2012, 19:08

güzelmiş :)
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

murattt

Mesaj gönderen murattt » 06 Mar 2012, 20:45

Bu mesaj banada gelmiş

Kullanıcı avatarı
travego_1991
Acemi

Mesaj gönderen travego_1991 » 08 Mar 2012, 03:41

Aslında değişen bir şey yok santralde ki hatları tek numara da birleştirdiler bir nevi müşteri hizmetleri tarzı gibi.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 08 Mar 2012, 14:01

ahh ahh bizim zamanımızda yoktu bunlar. :D

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 08 Mar 2012, 21:25

gülbeyaz yazdı:ahh ahh bizim zamanımızda yoktu bunlar. :D
Aslında AÖL çağrı merkezi hakkını yemeyelim hep duyarlıydı. Telefondan ziyade, mail adresleri olan aloegitim@meb.gov.tr adresine öğrenim hayatım boyunca attığım mail'lere hep o gün içinde yanıt geldi ve yanıtlar çok işime yaradı.

Birde bizim fakültenin çağrı merkezi nasıl Gülbeyaz?.. :| :oops: :twisted:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 09 Mar 2012, 18:18

emrahk yazdı:
gülbeyaz yazdı:ahh ahh bizim zamanımızda yoktu bunlar. :D
Aslında AÖL çağrı merkezi hakkını yemeyelim hep duyarlıydı. Telefondan ziyade, mail adresleri olan aloegitim@meb.gov.tr adresine öğrenim hayatım boyunca attığım mail'lere hep o gün içinde yanıt geldi ve yanıtlar çok işime yaradı.

Birde bizim fakültenin çağrı merkezi nasıl Gülbeyaz?.. :| :oops: :twisted:
evet evet mail atğımızda çok çabuk cevap geliyordu ve sorularımızın cevabıı alıyorduk genellikle :)

o soruya cevap vermesem bugün gittim fakülteye öğr. belgesi amak iiçin ir arkadaşa olay tamamen şöyle oldu. ilk o dadaki kişi pcden belgeyi yazıcıya gönderdi. 2. odadaki belgeyi aldı ve 3. odadaki kişi ise onaylayıp bize verdi. e yuh dedim artık birde telefonlar sürekli çalıyordu ama açan yoktu :) :evil:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 10 Mar 2012, 15:51

Bilmez miyim, ben de birkaç hafta önce aynı durumları yaşadım. Keşke tek sorunları bu olsaydı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön