seçmeli

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

seçmeli

Mesaj gönderen lilas » 08 Mar 2012, 19:34

arkadaşlar ben seçmeli edebiyat3 ü seçtimde bana normal edebiyat3 kitabini verdiler ona mi çalişacagiz

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Re: seçmeli

Mesaj gönderen maybeoneday » 08 Mar 2012, 19:39

lilas yazdı:arkadaşlar ben seçmeli edebiyat3 ü seçtimde bana normal edebiyat3 kitabini verdiler ona mi çalişacagiz
ikiside aynı şey . evet ona çalışacaksın
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 08 Mar 2012, 19:43

Evet aynı ikiside bütün dersler için geçerli aynı kitaptan çalışıyorsun farklı sorular ama.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 08 Mar 2012, 19:47

Ceros yazdı:Evet aynı ikiside bütün dersler için geçerli aynı kitaptan çalışıyorsun farklı sorular ama.
yaw o degil arkadas benim gibi sosyal bilimler alanındaydı cocugu gtmişler alansız yapmışlar ne iş D:
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 08 Mar 2012, 19:49

bende sosyal bilimlerdeydim dönemim yetmeyince alansız oldum. Onunda dönemi yetmemiştir.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 08 Mar 2012, 19:54

Ceros yazdı:bende sosyal bilimlerdeydim dönemim yetmeyince alansız oldum. Onunda dönemi yetmemiştir.

dönemden kastı toplam dönemmi aol'de okuduğu dönemmi kaç dönem üzeri alanında kalıyor?

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 08 Mar 2012, 20:05

teşekürler..
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 08 Mar 2012, 20:06

no problema

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 08 Mar 2012, 22:03

maybeoneday yazdı:
Ceros yazdı:bende sosyal bilimlerdeydim dönemim yetmeyince alansız oldum. Onunda dönemi yetmemiştir.

dönemden kastı toplam dönemmi aol'de okuduğu dönemmi kaç dönem üzeri alanında kalıyor?
Bende Aol'ye başladığımda Sosyal bilimleri seçmiştim, Alansız sisteme geçildiği dönemde 4. Dönem olanlar Alanlarına devam ederken ben ve benim gibi talihli olan 3. Dönemler :mrgreen: direkt olarak Alansız bölüme geçirilmiş olarak bulduk kendimizi.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön