kredileriniz nasıl ?
- perisanmiki
- İletişim:
Re: kredileriniz nasıl ?
seçilen ders 14 başarısız ders 3 notlar 40 40 35 

https://twitter.com/#!/ismailbozaci
Mahalle maçında
" BEN TEK, SİZ HEPİNİZ " diyen çocuk varya; işte o FENERBAHÇELİ
Mahalle maçında
" BEN TEK, SİZ HEPİNİZ " diyen çocuk varya; işte o FENERBAHÇELİ
Vermeyi düşündüğüm derslerin sadece birini veremedim. Bu sınavdan 18 kredi aldım. 62 kredim oldu.
Benim ilk girişimdi 30 da 28 yapmışım baya sevindim inşallah devamı da böyle olur
tek kaldığım ders tarih-3 ve ondan 40 almışım

daha bırkere snava gırdm ama kredm 120 olmusn :O
mayısta mezun olucam inşallah:) bugüne kadar hep 30 30 geldim. hic 28 im yokken, gecen ocak sınavında 26 alınca işler biraz sıkılaşsada inş atlatıcam. geometriden biraz korkuyorum. ama korkumu yenicem:) sizlerinde duaları gerek arkadaslar:))
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Dualarım bütün açıktan okuyan arkadaşlarım içinde var.... allah tez zamanda mezun olmayı nasip etsin inş...ozgur yazdı:mayısta mezun olucam inşallah:) bugüne kadar hep 30 30 geldim. hic 28 im yokken, gecen ocak sınavında 26 alınca işler biraz sıkılaşsada inş atlatıcam. geometriden biraz korkuyorum. ama korkumu yenicem:) sizlerinde duaları gerek arkadaslar:))
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
inş teşekkürler cümlemize. her gecen gün dahada heyecanlanıyor insan sonlara gelince. sanki ertesi gün sınav varmış gibi hazırlanıyorsun.
inş üniversite de yollarınıda görürüz hepimiz:)

Amin inş..ozgur yazdı:inş teşekkürler cümlemize. her gecen gün dahada heyecanlanıyor insan sonlara gelince. sanki ertesi gün sınav varmış gibi hazırlanıyorsun.inş üniversite de yollarınıda görürüz hepimiz:)

Aynen benim daha mezun olmaya var ama yine de çok heyecanlanıyorum düşündükçe...

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
sorma
hayatla bağlantımı kesmiş gibiyim resmen evden işe işten eve günde 9 saat ders calısıyorum:D ins sınava kadar bitki gibi olmam:D hakkımızda hayırlısı

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
inş inş:) vallahi öyle 3 saat bir ders 3 saat diğer ders günde 3 ders yani:)) görende beni kuantum teorisini cözücem sanır:D ama buda bizim icin öyle dimi napalım:D
Böyle devam edersen yakında Kuantum teorisini çözmeyi becerirsin 

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Toplam 3 kredilik 2 dersim vardı 3 kredi aldım ve 203 krediyle bitti.

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
9 saat ders çalışmak ters etki yapabilir. 1.5-2 saatten fazlası bünyeye zarar...ozgur yazdı:inş inş:) vallahi öyle 3 saat bir ders 3 saat diğer ders günde 3 ders yani:)) görende beni kuantum teorisini cözücem sanır:D ama buda bizim icin öyle dimi napalım:D
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ozgur yazdı:sormahayatla bağlantımı kesmiş gibiyim resmen evden işe işten eve günde 9 saat ders calısıyorum:D ins sınava kadar bitki gibi olmam:D hakkımızda hayırlısı
1 gün içinde 8 saat işe üstüne 9 saat de ders çalışmaya vakit ayırabiliyorsan seni tebrik etmek lazım.

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...