üniversite sınavı için açık liseye geçmek
üniversite sınavı için açık liseye geçmek
11. sınıftayım.aslında 1. dönem normal okudum 2. dönem üniversite sınavına daha iyi hazırlanıyım diye açık liseye geçtim.aslında pişman değilim ama acayip derecede canım sıkılıyo.akşamları neyse de sabahları ne yapacağımı bilmiyorum.salı-çarşamba-cumartesi-pazar dersaneye gidiyorum ama hatta evde durmayayım diye 1-2 saat erken gidiyorum dersaneye.ama geri kalan günler canım çok sıkılıyor yapacak bir şey bulamıyorum.şimdi diyceksiniz istanbul'dasın gez dolasş sinemaya git falan.onları da arada yapıyorum ama sanki okul olunca daha iyiydi gibime geliyo.beni bu bunalımdan kurtarıcak bi yoldaş sesime kulak verirse çok sevinicem...
Re: üniversite sınavı için açık liseye geçmek
jisguy bu aslında doğal bir süreç. Yoğun bir tempo, okul, iş hayatı vs..den birden eve girince insanın sıkılması çok normal. Bayansan işin daha kolay ama erkekler için bu süreç gerçekten sıkıcı olabilir. Dershaneye gitmediğin günler kitap okuyabilirsin. Eğer sanata merakın varsa resim, hat, ahşap, ebru ile uğraşabilirsin. Birşeyler üretmek insanı hem mutlu ediyor hem de stresi ve sıkıntıyı gideriyor.

Re: üniversite sınavı için açık liseye geçmek
DERSANEDE BOL BOL ETUD AL EVDE DURMA BENCE BENIM KARDESIMDE DERSANEYE YAZILDI BU SENE HAFATADA ICI 2 GUN AMA O HER OKUL CIKISI DERSANEYE GIDIYO