Fenerbahçeli doğmasaydım tutabileceğim takım beşiktaş olurdu (= Tabiiii FENERBAHÇE'li olabilmek ayrıcalıktır bana görecedric yazdı:koyu beşiktaşlıyım. bana göre fenerbahçe kendi stadı ve seyircisi önünde daha ağır basıyor
cedric yazdı:koyu beşiktaşlıyım. bana göre fenerbahçe kendi stadı ve seyircisi önünde daha ağır basıyor
Derbi mi varmış aaCeros yazdı:cedric yazdı:koyu beşiktaşlıyım. bana göre fenerbahçe kendi stadı ve seyircisi önünde daha ağır basıyor
Hmm tabi bu faktör de var. Buda önemli. valla bende Beşiktaşlıyım ama gönlüm Galatasarayın kazanmasından yana.Futbolla pek alakam yok zaten maçları izlemek zevkli ama heyecan yaptığımda yok yaniBen basketbol maçlarını seviyorum asıl heyecan onda
![]()
Pskolog kadikoyde bizi en son yendiginizde Sen kaç yaşındaydınpskolog yazdı:beşiktaşlı arkadaşlar cumartesi gecesi görüşürüz![]()
fenerliler görüşmeyiz heralde üzüntüden siteyede gelemezler
![]()
zor soru olucak ama babana amcana dayına bir sor fenerbahçe türkiye kupası aldığını hiç RENKLİ televizyonda görmüşler miintrepid25 yazdı:Pskolog kadikoyde bizi en son yendiginizde Sen kaç yaşındaydınpskolog yazdı:beşiktaşlı arkadaşlar cumartesi gecesi görüşürüz![]()
fenerliler görüşmeyiz heralde üzüntüden siteyede gelemezler
![]()