merhabalar
*örgünden açığa geçtim alansız okuyorum. 70 kredim var. sınavların zorluğu nedir, bütün sınavlardan tama yakın kredi alabilir miyim?
*en erken ne zaman mezun olabilirim?
*bildiğim kadarıyla maöl 9. sınıf açıktan 3 sene yüzyüze. seneye maöl e geçersem direk yüzyüze eğitime mi başlayabilir miyim? (9. sınıfta başarısız olduğum 1 dersim var)
*son olarak mezun olunca askerlik tecil ettirebiliyor muyuz?
şimdiden teşekkürler.
birkaç soru
Re: birkaç soru
1.Sınavların zorluğu sana bağlı çalışırsan yapamayacağın yok bana pek zor gelmedi bugüne kadar bir iki ders hariç.
2.ortalama 25 kredi gibi birşey alırsan sınavdan 5dönemde mezun olursun. Tabi bu 5dönemde zorunlu derslerin hepsini ya verceksin yada muaf olucaksın.Buda seneye temmuzda biter demek.
3.Evet maöl'ün 3yıl yüzyüze eğitimi var büyük ihtimalle hemen başlarsın. Direk maöl'e kaydolanlar ikinci senesinde başlıyorlar ama sen örgünden geldiğin için direk başlarsın.
4.Mezun olunca üniversiteye kaydını yaptırırsan evet askerlik tecil ettirebilirsin.
2.ortalama 25 kredi gibi birşey alırsan sınavdan 5dönemde mezun olursun. Tabi bu 5dönemde zorunlu derslerin hepsini ya verceksin yada muaf olucaksın.Buda seneye temmuzda biter demek.
3.Evet maöl'ün 3yıl yüzyüze eğitimi var büyük ihtimalle hemen başlarsın. Direk maöl'e kaydolanlar ikinci senesinde başlıyorlar ama sen örgünden geldiğin için direk başlarsın.
4.Mezun olunca üniversiteye kaydını yaptırırsan evet askerlik tecil ettirebilirsin.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
öncelikle teşekkür ederim.ancak üniversiteye hemen kaydolamazsam tecil ettiremiyor muyum böyle bir hakkımız yok mu ?Ceros yazdı:1.Sınavların zorluğu sana bağlı çalışırsan yapamayacağın yok bana pek zor gelmedi bugüne kadar bir iki ders hariç.
tecil ettirebiliyorsunuz 3 yıl lise mezunu olunca üniversite kayıt'ına gerek yok
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.