çok bayat bir soru feneride en çok beşiktaş yenmiş beşiktaşıda galatasarayintrepid25 yazdı:Galatasarayı dünyada en çok yenen takım hangisidir zor bir soru değil

çok bayat bir soru feneride en çok beşiktaş yenmiş beşiktaşıda galatasarayintrepid25 yazdı:Galatasarayı dünyada en çok yenen takım hangisidir zor bir soru değil
bursa_sezen yazdı:sız bıze ne zamandır dostsunuz sorabılırmıyım
Futbol bilginiz ne yazıkki az , Fenerbahçe Galatasarayida,Besiktasida,Trabzonsporuda en çok yenen takımdır,isteyen google amcaya sorsun,ayrıca bu Besiktasin Fenerbahçeyi daha cok yendiği sadece şehir efsanesidir:)pskolog yazdı:çok bayat bir soru feneride en çok beşiktaş yenmiş beşiktaşıda galatasarayintrepid25 yazdı:Galatasarayı dünyada en çok yenen takım hangisidir zor bir soru değilsonuçta biz üstünüz
Ben senin söylediğin şeyi çürütüyorum,sen başka bişey söylüyorsun, yoksa söylediklerine sahip mi çıkmıyorsunpskolog yazdı:peki googl amcada fenerbahçenin 29 yıldır türkiye kupasını alamadığıda yazıyor mu
Benim kupa takıntım yokki Türkiye kupası Fenerbahçe uzun yıllardır alamadığı için değerli,pskolog yazdı:olabilir ben beşiktaşla aradaki farkı kapattığınızı farketmemişim:p netin yalancısıyım![]()
ayrıca sende çürüt kupa olayınıda rahatlayalım![]()
![]()
Şampiyonluk kupası bizim müzemizde hamsi ancak kulpunu alacakpskolog yazdı:trabzon şampiyon oldu sizin şikeyle aldığınız şampiyonluk onlarınayrıca ben son maça bakarım arenada eze eze yendiğimiz için gerisi no problem yakın tarih ilgimi çekiyor
![]()
![]()
Yıllık seyirci ortalamalarina bakarsan hangi taraftarın vefalı olduğunu göreceksin piskologpskolog yazdı:biz yenilgide takım bıraksaydık türkiyenin en çok taraftarı galatasarayda olmazdı