Alan değiştirme ve öss
-
- Acemi
Alan değiştirme ve öss
şimdi ben sayısal okuyorum alanı genel kültür yapsam ne gibi değişiklik olur. Ayrıca üniversitede sayısal ile ilgili bir bölüm okumak istiyorum. Yani öss de 75 puan veriliyor ben genel kültüre geçsem ve sayısal bir bölüm seçdem bu puan için bir değişiklik olur mu??
Re: Alan değiştirme ve öss
Önceden etkisi oluyordu ama artık öyle bir durum yok bildiğim kADArıyla. Sistem değiştiği için farketmiyor. Yani alanlı okuyanlarda ve biz gibi alansız okuyanlarda aynı şartlar altında olucak.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
-
- Acemi
birşey daha soracağım mesela ben şu an sayısal alanındayım. Sisteme girip alanımı genel kültür yapsam. Ardından aynı gün içinde geri sayısal a geçebilirmiyim??
Ya sanırım oluyordu ama emin değilim kardeş. Bi de biliyorsun bugün kayıt yenileme ve ders seçiminin son günüydü. Sen iyi bilen birine danış da problem olmasın

- maybeoneday
- Uzman
evet baktın memlun kalmadın geri dönebiliyorsunsenininternetin yazdı:birşey daha soracağım mesela ben şu an sayısal alanındayım. Sisteme girip alanımı genel kültür yapsam. Ardından aynı gün içinde geri sayısal a geçebilirmiyim??
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin