Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
AtakanSevinc

Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ?

Mesaj gönderen AtakanSevinc » 19 Mar 2012, 05:11

Resim

Yüzyüze Eğitim Alıyorum ve bu krediler ile ne zaman mezun olabilirim , kimse mantıklı bir cevap veremiyor sizlerden yardım bekliyorum

murattt

Re: Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ?

Mesaj gönderen murattt » 19 Mar 2012, 10:07

Aramıza hoşgeldin:-) Ben maol de okumadıgım için yanlış bilgi vermek istemiyorum. Maolde okuyan arkadaşlar detaylı bilgi vereceklerdir

Kullanıcı avatarı
bursa_sezen
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bursa_sezen » 19 Mar 2012, 17:29

240 kredıyı tamamladıgın zaman mezun olabılıyorsun

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 20 Mar 2012, 04:50

yüzyüze eğitiminizi tamamlanamanız lazım hic krediniz yok ondan. oda 3 yıllık bir sürec zarfında oluşuyor toplam 240 kredi ile mezun oluyorsunuz
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 20 Mar 2012, 11:55

Merhaba Atakan;

Öncelikle yüzyüze eğitimden tüm derslerini başarman ve kredisini alman gerekiyor. Bu da alan kredisi demek oluyor ve 130 kredi ediyor.

Dışardan bitirme sınavlarından da 110 ve üstü kredi alman, zorunlu dersler kısmında da hiç ortak ders bırakmaman gerekiyor.

En sonunda yüzyüze eğitimden 130 kredi + Dışardan bitirme sınavlarından 110 kredi aldığında 240 (veya üzeri) krediye ulaşmış ve mezun olmuş oluyorsun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

AtakanSevinc

Mesaj gönderen AtakanSevinc » 21 Mar 2012, 01:01

emrahk yazdı:Merhaba Atakan;

Öncelikle yüzyüze eğitimden tüm derslerini başarman ve kredisini alman gerekiyor. Bu da alan kredisi demek oluyor ve 130 kredi ediyor.

Dışardan bitirme sınavlarından da 110 ve üstü kredi alman, zorunlu dersler kısmında da hiç ortak ders bırakmaman gerekiyor.

En sonunda yüzyüze eğitimden 130 kredi + Dışardan bitirme sınavlarından 110 kredi aldığında 240 (veya üzeri) krediye ulaşmış ve mezun olmuş oluyorsun...
Güzel cevabınız İçin Teşekkür Ederim

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 09 Nis 2012, 18:10

arkadaşım akıl vermek gibi olmasın ama ben olsam maol den aole geçerdim.temmuz sınavına da garanti mezun olurdum.yüz yüze eğitimle de uğraşmazdım.diplomamı da bi an önce elime alır işime gücüme bakardım. :mrgreen: yanlış mıyım :?:

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 12 May 2012, 20:04

gül kılıç yazdı:arkadaşım akıl vermek gibi olmasın ama ben olsam maol den aole geçerdim.temmuz sınavına da garanti mezun olurdum.yüz yüze eğitimle de uğraşmazdım.diplomamı da bi an önce elime alır işime gücüme bakardım. :mrgreen: yanlış mıyım :?:
ben şahsen maol isterdım
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön