Kaç yaşındasın ?

Herşey serbest...

Yaş kaç yaş ? :D

15 - 20
24
41%
21 - 25
15
25%
26 - 30
12
20%
31 - 40
7
12%
41 - 50
0
Oy yok
51+
1
2%

Toplam oy: 59

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Re: Kaç yaşındasın ?

Mesaj gönderen Ceros » 02 Mar 2012, 19:49

KashmiriaN yazdı:
Hayırdır yeni kimlik mi veriyorlar? bize vermediler de...

:lol: :lol: Yep. Onun gibi birşey.
Yağmur damlaları yazdı:Cerenim olay yaşlılık değil, her 20 yi geçen -kadın olsun erkek olsun farketmez- bunu söylüyor. Ben söylemeyeceğim inşaallah. Allah söyletmesin :P

Benimde yaş problemim yok senin gibi düşünüyorum ama insan yaşlandıkça hüzünleniyor. Kendini avutma biçimi gibi birşey. :lol: Hepimiz aynı kromozomlardan geliyoruz. :lol: olmaz deme :P

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 02 Mar 2012, 19:53

Yağmur damlaları yazdı:Cerenim olay yaşlılık değil, her 20 yi geçen -kadın olsun erkek olsun farketmez- bunu söylüyor. Ben söylemeyeceğim inşaallah. Allah söyletmesin :P

Çünkü 20'yi geçince gerçekler şlaaapp diye bir Osmanlı tokadı çarpıyor insanın yüzüne. 15-19 arası toz pembe dünya birden griye dönüyor. Kimimiz okumak için ailesinden ayrılıyor, kimisi evleniyor, kimisi askere gidiyor, kimisi çalışmaya başlıyor ve hayatın acımasız yönü artık hiç gitmemek üzere çöküyor üstümüze...

Tabi çok karamsar konuştum ama çoğumuzun gerçeği bu malesef. Yağmur inşallah öyle demezsin, dememeyi hakediyorsun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 02 Mar 2012, 19:56

emrahk yazdı:

Çünkü 20'yi geçince gerçekler şlaaapp diye bir Osmanlı tokadı çarpıyor insanın yüzüne. 15-19 arası toz pembe dünya birden griye dönüyor. Kimimiz okumak için ailesinden ayrılıyor, kimisi evleniyor, kimisi askere gidiyor, kimisi çalışmaya başlıyor ve hayatın acımasız yönü artık hiç gitmemek üzere çöküyor üstümüze...

Tabi çok karamsar konuştum ama çoğumuzun gerçeği bu malesef. Yağmur inşallah öyle demezsin, dememeyi hakediyorsun...

Evet hak veriyorum o tokadı hepimiz yiyecez sanırım belki de bir çoğumuz yemiştir bile.20ye gelmeden.. Acı verici..

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 02 Mar 2012, 19:56

hepsindende ötesi yabancı ülkelerde 18 yaşını dolduran bireyleri aileleri kapı dışarı ediyor.. bizde pek öyle degil tabiki sorumluluk cok fazla artıyor toz pembeden kap kapara bir girdabın içine giriyor insan düşünmeden plansız programsız adımlar telafisi olmayan hatalara sebeb oluyor ciddi bir dönem 20den sonrası bencede..
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 02 Mar 2012, 20:11

emrahk yazdı:

Evet biraz karamsar olmuş bu konuşma ama, inşaallah tüm gençler 2 sinden sonra da renkli görmeye devam ederler.
Tamam herşey toz pembe olmasın , olamaz ama griye dönmesin inşaallah...
Tabii bu hayat imtihan dünyası herkes bazı zorluklarla yaşamayı öğrenecek bu sebepten, çokta büyütmemeye çalışıyorum gözümde ;)
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 20 Mar 2012, 18:55

Hooop konuyu hortlatalım :lol: işaretlemeyen varsa işaretlesin :wink:

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 20 Mar 2012, 19:00

Ben işaretlemedim :lol:
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 20 Mar 2012, 19:24

benim 18
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
intrepid25
Doçent

Mesaj gönderen intrepid25 » 20 Mar 2012, 20:24

+18 :D

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 20 Mar 2012, 21:30

24 iyice yaşsandim
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 20 Mar 2012, 22:30

20 yasından sonra baska tabi hayat
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 21 Mar 2012, 05:01

vallaha öyle bir ayak cukurda oluyor :D
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 21 Mar 2012, 13:09

bakalım göricez ama ben pek inanmıyorum insanların yaslı hıssetttigine inanmıyorum böyle hissedenler ya hayalleri yada aıleleri olmiyan insanlar bence bu sözum forumdan dişarısı için

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 21 Mar 2012, 16:17

yaş ilerler ama içinizdeki çocuk hiç büyümez arkadaşlar o yüzden her yaş size sadce dış görünüşüzde değişim ve biraz tecrübe katıyor o kadar :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 01 Haz 2012, 00:46

Yaş 19.

“Serbest Kürsü” sayfasına dön