YGS SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU !
Re: YGS SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU !
insallah arkadasim
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- travego_1991
- Acemi
Bu sınava benim 2. girişim herkeze şimdiden başarılar diliyorum.
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Allah razı olsuntravego_1991 yazdı:Bu sınava benim 2. girişim herkeze şimdiden başarılar diliyorum.
lilas yazdı:cümleten başarilar arkadaşlar darisi bizlere inşallah
Sisede başarılar.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
bana evin yakınındaki meslek yüksek okulunu vermişler
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
cedric yazdı:bana evin yakınındaki meslek yüksek okulunu vermişler
Ne güzel. Benim de yürüme mesafesinde bu kadar okul varken başka bir yere vermişler. Neyse ki seviyorum oraları.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
banada otobuslen bır saatte ancak gıdebılecegım bı yer vermısler
- travego_1991
- Acemi
Heralde en şanslı olan yine benim arkadaşlar verdikleri okul evime 5 dakika uzaklıkta. Geçen sene girdiğim zaman 10 dakika mesafedeydi
evet sanslisin umarım sinavinda iyi demiyorum super geçsin diyorum
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- travego_1991
- Acemi
çok teşekkür ederim arkadaşım güzel temennilerin için sağolserena yazdı:evet sanslisin umarım sinavinda iyi demiyorum super geçsin diyorum
- kardelen198
- Uzman Doktor
Sizde heyecan durumları nasıl ikinci kere giriyormuşsun azalma artma durumu var mı?
- travego_1991
- Acemi
Açık konuşmak gerekirse geçen sene pek hazırlanamadım 220 puan almıştım. Ben de heyecan hiç tükenmez aol sınavlarında bile heyecanlanıyorum ama ygs farklı oldugu için heyecan tavan yapıyo hatta önümdeki bayan arkadaşın üstüne su dökmüştüm rezil olduğum andı tabi ama yer yarılsaydıda içine girseydim diyorum. Bu sene umutluyum güvenderin konu anlatım setlerine, soru bankalarına falan çok çalıştım inşallah karşılığını alabilirim.kardelen198 yazdı:Sizde heyecan durumları nasıl ikinci kere giriyormuşsun azalma artma durumu var mı?
Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Olsun olur öyle aksilikler benim kardeşimde Üni. sınavına girdiğinde kapının kolu çıkmış yere düşmüş gürültülü bi ses çıkardı diye hoca kızmış galiba sınav kitapcıklarını ona dağıtmış heyecandan ilk 15 dakikalık soruyu yarım saatte çözebilmiş ama istediği yere girdi Bende çok heyecan yapıyorum sınavlarda, başlangıçta imza atarken ellerim filan titriyo ama sonra geçiyo çabucak yapıp çıkıyorum Başarılar dilerim Allah kolaylık versin...travego_1991 yazdı:Açık konuşmak gerekirse geçen sene pek hazırlanamadım 220 puan almıştım. Ben de heyecan hiç tükenmez aol sınavlarında bile heyecanlanıyorum ama ygs farklı oldugu için heyecan tavan yapıyo hatta önümdeki bayan arkadaşın üstüne su dökmüştüm rezil olduğum andı tabi ama yer yarılsaydıda içine girseydim diyorum. Bu sene umutluyum güvenderin konu anlatım setlerine, soru bankalarına falan çok çalıştım inşallah karşılığını alabilirim.kardelen198 yazdı:Sizde heyecan durumları nasıl ikinci kere giriyormuşsun azalma artma durumu var mı?
sende sagol canimtravego_1991 yazdı:çok teşekkür ederim arkadaşım güzel temennilerin için sağolserena yazdı:evet sanslisin umarım sinavinda iyi demiyorum super geçsin diyorum
hecan iyidir ama sınavda dizginlemeye çaliş çaliştıysan basarirsın basarılar dilerim canimtravego_1991 yazdı:Açık konuşmak gerekirse geçen sene pek hazırlanamadım 220 puan almıştım. Ben de heyecan hiç tükenmez aol sınavlarında bile heyecanlanıyorum ama ygs farklı oldugu için heyecan tavan yapıyo hatta önümdeki bayan arkadaşın üstüne su dökmüştüm rezil olduğum andı tabi ama yer yarılsaydıda içine girseydim diyorum. Bu sene umutluyum güvenderin konu anlatım setlerine, soru bankalarına falan çok çalıştım inşallah karşılığını alabilirim.kardelen198 yazdı:Sizde heyecan durumları nasıl ikinci kere giriyormuşsun azalma artma durumu var mı?