Vee ben :D
Re: Vee ben :D
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
ceross 1 nisana vardı acele etmeseydin
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Aaaa evet bekleseydim keşkem 1nisanı Neyse ogüne daha büyük bir bombayla gelirim Kendi fotomu koyuyormuşum buseferde siz inanmıyormuşsunuz
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
1 nisan tam senlik gün
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- kardelen198
- Uzman Doktor
Kıvırcık mısın sen ben seni atom karınca gibi hayal etmiştim zaten, bu resminde tam tahminimdeki gibi
Evet ablacım kıvırcık bir marulum ben ya bu fotografı internette buldum kime göstersem aynı sen dedi annem bile aynısını diyor 1nisanda bir süpriz yapıp fotoğrafımı koyarsam görürsünüz
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor
Sürpriz yap şaşırt bizi cerenCeros yazdı: 1nisanda bir süpriz yapıp fotoğrafımı koyarsam görürsünüz
CEREN gerçekten Resim deki küçük kız gibi hatta düşünmedim değil küçüklüğümü acaba dedim Ceren in fotolarını gördüm Çok güzel kız maşallah
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Ya ceren niye kandırdın bizi ya
Ayrıca çocukların psikolojisi açısından 3 çocuğun ideal olduğunu duymuştum. Ama şöyle bir gözlemliyorum da 4-5 kardeş olanlar 20 li 30 lu yaşlara gelince çok güzel oluyor birbirlerine destek açısından. 1 veya 2 kardeş olanlara ben üzülüyorum.
Bir pedagog şunu şöylemişti: 2 çocuk büyütmek 1 çocuk büyütmekten, 3 çocuk büyütmek ise 2 çocuk büyütmekten kolaydır. Bunu tek çocuklu annelerde tasdik edebiliyor.
Tabi terbiyeyi düzgün verebilmek ilk şart.
Ayrıca çocukların psikolojisi açısından 3 çocuğun ideal olduğunu duymuştum. Ama şöyle bir gözlemliyorum da 4-5 kardeş olanlar 20 li 30 lu yaşlara gelince çok güzel oluyor birbirlerine destek açısından. 1 veya 2 kardeş olanlara ben üzülüyorum.
Bir pedagog şunu şöylemişti: 2 çocuk büyütmek 1 çocuk büyütmekten, 3 çocuk büyütmek ise 2 çocuk büyütmekten kolaydır. Bunu tek çocuklu annelerde tasdik edebiliyor.
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Evet kripton doğru söylüyorsun.
Ama pedagojik anlamda uygun olan 4 çocuk. Çünkü 2 çocuk aralarında gruplaşırlarsa biri dışlanmış kalmasın diye. Yani 2 kardeş iyi anlaşınca diğer kardeşinde anlaşacağı 1 kardeş açısından
Ama pedagojik anlamda uygun olan 4 çocuk. Çünkü 2 çocuk aralarında gruplaşırlarsa biri dışlanmış kalmasın diye. Yani 2 kardeş iyi anlaşınca diğer kardeşinde anlaşacağı 1 kardeş açısından
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Evet valla benim küçük erkek versiyonummurattt yazdı:you look like liam (shameless)
Evet Ayşegül beni tek gören kişi olarak teşekkür ediyorum birtanem sana ben seni göremedim ama yüreği güzel olanlar zaten güzellerdir. =))Ayşe qüL yazdı:CEREN gerçekten Resim deki küçük kız gibi hatta düşünmedim değil küçüklüğümü acaba dedim Ceren in fotolarını gördüm Çok güzel kız maşallah
Doğrudur ona birşey diyemem ama yaşadığımız koşullar eğitim sistemi ekonomi vs. birçok etkeni göze alınca 1çocuk fikrinden bile soğuyorum ben. Aman dereyi görmeden paçayı sıvamaya gerek yok. Hayırlısı neyse onu versin Allah bana belki 2iz üçüz dördüz felan verirkripton yazdı:Ya ceren niye kandırdın bizi ya
hayır krip 3 çocuk büyütmek kolay değil ortadaki hep mızmız oluyor aslında mantıkende eşli olmaları gerek 2,4,6 bunların dışında 3 ve 5 tehlikeli hep bir çocuk dışarda kalıyor
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Ceren yazdı
Evet Ayşegül beni tek gören kişi olarak teşekkür ediyorum birtanem sana ben seni göremedim ama yüreği güzel olanlar zaten güzellerdir. =))
Ayşe qüL yazdı
Bende teşekkür ediyorum Ceren cim allah kısmet ederse atarım sana bir ara bi fotomu
Evet Ayşegül beni tek gören kişi olarak teşekkür ediyorum birtanem sana ben seni göremedim ama yüreği güzel olanlar zaten güzellerdir. =))
Ayşe qüL yazdı
Bende teşekkür ediyorum Ceren cim allah kısmet ederse atarım sana bir ara bi fotomu
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala