murattt yazdı:you look like liam (shameless)

Evet valla benim küçük erkek versiyonum
Ayşe qüL yazdı:CEREN gerçekten Resim deki küçük kız gibi hatta düşünmedim değil küçüklüğümü acaba dedim Ceren in fotolarını gördüm Çok güzel kız maşallah

Evet Ayşegül beni tek gören kişi olarak

teşekkür ediyorum birtanem sana ben seni göremedim ama yüreği güzel olanlar zaten güzellerdir. =))
kripton yazdı:Ya ceren niye kandırdın bizi ya
Ayrıca çocukların psikolojisi açısından 3 çocuğun ideal olduğunu duymuştum. Ama şöyle bir gözlemliyorum da 4-5 kardeş olanlar 20 li 30 lu yaşlara gelince çok güzel oluyor birbirlerine destek açısından. 1 veya 2 kardeş olanlara ben üzülüyorum.
Bir pedagog şunu şöylemişti: 2 çocuk büyütmek 1 çocuk büyütmekten, 3 çocuk büyütmek ise 2 çocuk büyütmekten kolaydır. Bunu tek çocuklu annelerde tasdik edebiliyor.

Tabi terbiyeyi düzgün verebilmek ilk şart.
Doğrudur ona birşey diyemem ama yaşadığımız koşullar eğitim sistemi ekonomi vs. birçok etkeni göze alınca 1çocuk fikrinden bile soğuyorum ben. Aman dereyi görmeden paçayı sıvamaya gerek yok. Hayırlısı neyse onu versin Allah bana

belki 2iz üçüz dördüz felan verir

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..