tşk ederimkardelen198 yazdı:Wovv bende yetiştimharbi yakışıklı delikanlıymışsın Belki Bir Gün Allah sahibine bağışlasın

tşk ederimkardelen198 yazdı:Wovv bende yetiştimharbi yakışıklı delikanlıymışsın Belki Bir Gün Allah sahibine bağışlasın
ALLAH razı olsun tşkler.Yağmur damlaları yazdı:Bende yetişmişim.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Nazardan saklasın.
eyvallah saolasın tşklerbyMRZ yazdı:IYI GUZEL NE DIYIM
en son yorumu sana sakladımferda_efsa yazdı:vışş hakikaten fotojenik artı yakışıklılık tek yapman gereken okulu en acilinden bitirip güzel santalrmı deniyo radyo televizyonmu deniyor onu oku buram buram oyunculuk kokusu var o fizikte yada tıp mümessili idelallerini bilmiyorumda oku ve devam et fizik diploma ile birleşsin bide parada olsun en güzel hatunlar senin olsunn BENDE YETİŞTİM GEÇ OLDU AMA
senın kı belkı olmaz kendini kim beni istiyo diye havaya atsan kapişilirsinmaybeoneday yazdı:tşk ederimkardelen198 yazdı:Wovv bende yetiştimharbi yakışıklı delikanlıymışsın Belki Bir Gün Allah sahibine bağışlasın
belkide birgün oda olur ha
pp allah razı olsun.
peki havadamı kapışılırım yoksa yere düştükden sonramı valla beni havaya sokacaksın bu gidişle haserena yazdı:senın kı belkı olmaz kendini kim beni istiyo diye havaya atsan kapişilirsinmaybeoneday yazdı:tşk ederimkardelen198 yazdı:Wovv bende yetiştimharbi yakışıklı delikanlıymışsın Belki Bir Gün Allah sahibine bağışlasın
belkide birgün oda olur ha
pp allah razı olsun.
![]()
![]()
eminim olur
tercihini bilemem ama beden hocasını seç bence sporlada hasır nesirsin[/quote]serena yazdı:en son yorumu sana sakladımyetiştin yetiştin mrk etme. valla aklımda güzel sanatlar yok acıkca söylemek gerekirse oyunculuga artistliğe merakimde yok sesim cok kötü fizik felan iyi olsada yetenek oldugunu zannetmiyorum. ben sporcuyum kaleci amatör anlamda. düşündüğüm şey kpssden kısayoldan ya katip olmak. yada üni beden eğitimi öğretmenliği. ama tavsiyelerin için yorumun için tşkler arkadasım;)
1nisanı beklemaybeoneday yazdı:Ceros yazdı:Wohuuweh işte fena değilsin
![]()
Bir giderin var yani..
![]()
saol ya .. sende foto koyda bide seni görelim giderin varmı yokmu
pp
Ceros yazdı: 1nisanı bekle