Anlam Veremedikleriniz...
Re: Anlam Veremedikleriniz...
8 9 yaşindaki çocugunu o sogukta sokakta dilensin peçete sakiz satsin diye gönderen anne babaya hiç mi hiiiiç
anlam veremiyorum....
hoş onlara anne baba denirmi onuda bilemiyorum
anlam veremiyorum....
hoş onlara anne baba denirmi onuda bilemiyorum
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
-
- Çırak
- İletişim:
anlam veremediğim kişilere anlam veremiyorum
..

Eğer sizi üzen kişilere halâ Selam verebiliyorsanız..Bu vicdanınızın Sadaka'sıdır.!
"Seni Seviyorum" demek; ortalama 1 saniye 19 saliseni alır, Buna değecek birini bulman ise tüm ömrünü.'
"Seni Seviyorum" demek; ortalama 1 saniye 19 saliseni alır, Buna değecek birini bulman ise tüm ömrünü.'
Etrafta vücutlarına yapışan giysilerle dekoltelerle vs. dolaşan kızların; onlara bakan erkeklere ''hayvan" demesine anlam veremiyorum..
Türkler'in playboy ünlüsü olan bir kadını reklamda oynatmasına anlam veremiyorum.. Hatta genişleteyim Türkler'in "yabancı kadın" düşkünlüğüne anlam veremiyorum..
Yarı çıplak dolanıp sonra da kadın cinsel obje olarak gösteriliyor anlayışında olan zihniyetlere anlam veremiyorum..
Bu konuda hassasım!!!
Neyiz lan biz!?? (kaba tabirimden dolayı tüm forum ailemden özür dilerim)
Türkler'in playboy ünlüsü olan bir kadını reklamda oynatmasına anlam veremiyorum.. Hatta genişleteyim Türkler'in "yabancı kadın" düşkünlüğüne anlam veremiyorum..
Yarı çıplak dolanıp sonra da kadın cinsel obje olarak gösteriliyor anlayışında olan zihniyetlere anlam veremiyorum..
Bu konuda hassasım!!!
Neyiz lan biz!?? (kaba tabirimden dolayı tüm forum ailemden özür dilerim)
"Erkektir!. Yapar..." zihniyetine sahip olan insanlara anlam veremiyorum.
BEN KADINLARDA KENDILERINI KULLANDIRTMALARINA ANLAM VEREMIYORUM.YARI CIPLAKMSOYUNUPTA KADIN HAKLARI KADINLARI CINSEL OBJE OLARAK KULLANMAYIN DEYIPTE SOYUNAN O KADINLAR VARYA KADINLIGIMDAN UTANDIM 

Karısını doğrayan ADAM sıfatlı yaratıklara anlam veremiyorum
midem almıyor artık haberleri

- kardelen198
- Uzman Doktor
İnan ki ben de hiç anlayamıyorum; nasıl bir psikoloji olabilir ki kendi gördüğü saçma sapan bir rüya sebebiyle Eşini suçlayıp canına kastedebilen!..
artık haber izleyemezduruma geldim gerçektenkardelen198 yazdı:İnan ki ben de hiç anlayamıyorum; nasıl bir psikoloji olabilir ki kendi gördüğü saçma sapan bir rüya sebebiyle Eşini suçlayıp canına kastedebilen!..

otobüste giderken yaslı bir insana yer vermemelerını anlıyamıyorum bu kişiler 20 geçmemiş kişiler
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
-
- Çırak
- İletişim:
kendime bir türlü anlam veremiyorum ne yapmam gerektiğini ne yapmak istediğimi hiçbirşeye anlam veremiyorum yaşamaya yaşama anlam verimiyorum
Eğer sizi üzen kişilere halâ Selam verebiliyorsanız..Bu vicdanınızın Sadaka'sıdır.!
Dalga geçmek için başkalarının açığını arayan insanlara anlam veremiyorum.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
çalışmam gereken bir çok dersim olduğu halde internette sama sapan yerlerde dolaşmama anlam veremiyorum
İnsanların önyargıları .
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
passion100.blogspot.com
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
Anlam veremdigim okadar sey varki. carsaf carsaf burayi doldurmaya anlam veremiyorum