Arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum. Bu soruyu biraz önce "ALO 147" hattına sordum ama telefona çıkan görevli birşeyler geveledi o da tam olarak bilmiyor. Siz deneyimlisiniz lütfen yardımcı olun.
Soruma gelince;
Ben ders seçme ekranında derslerimi seçtim, Zorunlu derslerin hepsini seçtim ama kredi dolmadı 27 de kaldı, bende birkaç tane de seçmeli ders ekledim.
Fakat seçtiğim zorunlu dersler arasında "TÜRK EDEBİYATI 3" var ve ben ayrıca (kredi doldurmak için) "SEÇMELİ TÜRK EDEBİYATI 3" üde seçtim. Yani aynı sınavda TÜRK EDEBİYATI'nın hem zorunlusunu hem seçmelisini seçmiş oldum.
Anladığım kadarıyla ikiside aynı ders ve aynı kitaplardan çalışılacak. Fakat sınavda cevap kağıdında nasıl olacak ikisinde de ayrı kitapçıklardan mı sınav olacağım yoksa tek TÜRK EDEBİYATI 3 işaretlediğimde iki derside ortak mı etkliyecek. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.
Zorunlu ve Seçmeli Dersi Bir Arada Seçmek
- GameHunter
- Çırak
- İletişim:
Re: Zorunlu ve Seçmeli Dersi Bir Arada Seçmek
Öncelikle Hoşgeldin.Bildiğim kadarıyla aynı kitaptan farklı sorular çıkar kitapçıkta da ayrı olur seçmelide zaten sonunda seçmeli yazar diye biliyorum yine de diğer arkadaşlarında görüşünü al.
seçmeli derste ayrı normal derste ayrı soruları cevaplayacaksın. dolayısıyla aynı dersten iki kere sınav olacaksın. seçmeli ders seçmeli ibaresi ıle soru kitapcıgında yer alacaktır
- GameHunter
- Çırak
- İletişim:
Açıklayıcı cevaplar için teşekkürler.
ALO 147 haybeye 4 TL kontör yedi. Net cevapta vermedi. Keşke ilk olarak buraya sorsaymışım.
ALO 147 haybeye 4 TL kontör yedi. Net cevapta vermedi. Keşke ilk olarak buraya sorsaymışım.