Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Eğer resim yapmayı seviyorsaniz bana kalirsa animasyon seçin yaparsınız bence hem hayaller önemlidir 

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
evet resime yeteneğim var ama 1. sırada çocuk dr olmak varCartenza yazdı:Eğer resim yapmayı seviyorsaniz bana kalirsa animasyon seçin yaparsınız bence hem hayaller önemlidir

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

Artık beraber iyileştiririz hastalıkları 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bende küçükken beyin cerrahı olmak istiyordum havalı bir meslek resim yeteneğim de var mimar olmak istiyordum hatta çok güzel çizimlerim de var bir ara paylaşırım sizinle ama ilahiyat en iyisi
En son Köylü Kızı tarafından 15 Ara 2014, 23:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bence hangisi seni sevindiriyor ve mutlu ediyorsa onu yapmalısın 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
tabikide İlahiyatCartenza yazdı:Bence hangisi seni sevindiriyor ve mutlu ediyorsa onu yapmalısın
yakın zamanda paylaşır mısın ? merak ettim çok severim benhtc-directioner yazdı:bende küçükken beyin cerrahı olmak istiyordum havalı bir meslek resim yeteneğim de var mimar olmak istiyordum hatta çok güzel çizimlerim de var bir ara paylaşırım sizinle ama ilahiyat en iyisi

<3mezun<3
<3mezun<3

- rüfeyde
- Doçent
küçükken karikatür çizerdim bende depremde kaybettim hepsini çok üzülmüştüm dahada çizmedim sonra sonra köreldi o yetenek 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
körelmez canım vardır hiç denedin mi çizmeyirüfeyde yazdı:küçükken karikatür çizerdim bende depremde kaybettim hepsini çok üzülmüştüm dahada çizmedim sonra sonra köreldi o yetenek
<3mezun<3
<3mezun<3

- rüfeyde
- Doçent
Denedim canım eskiden aklımdan cizerken şimdi ancak bakarak bişeyler çiziyorumtebessümm yazdı:körelmez canım vardır hiç denedin mi çizmeyirüfeyde yazdı:küçükken karikatür çizerdim bende depremde kaybettim hepsini çok üzülmüştüm dahada çizmedim sonra sonra köreldi o yetenek

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
tamam olur bende sınavdan önce paylaşayım dedimtebessümm yazdı:yakın zamanda paylaşır mısın ? merak ettim çok severim benhtc-directioner yazdı:bende küçükken beyin cerrahı olmak istiyordum havalı bir meslek resim yeteneğim de var mimar olmak istiyordum hatta çok güzel çizimlerim de var bir ara paylaşırım sizinle ama ilahiyat en iyisi
ben insan figürleri çizdim
En son Köylü Kızı tarafından 16 Ara 2014, 00:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
olsun oda yetenektirrüfeyde yazdı:Denedim canım eskiden aklımdan cizerken şimdi ancak bakarak bişeyler çiziyorumtebessümm yazdı:körelmez canım vardır hiç denedin mi çizmeyirüfeyde yazdı:küçükken karikatür çizerdim bende depremde kaybettim hepsini çok üzülmüştüm dahada çizmedim sonra sonra köreldi o yetenek

<3mezun<3
<3mezun<3

teşekkür ederim 4 gözle bekleyeceğimhtc-directioner yazdı:tamam olur bende sınavdan önce paylaşayım dedimtebessümm yazdı:yakın zamanda paylaşır mısın ? merak ettim çok severim benhtc-directioner yazdı:bende küçükken beyin cerrahı olmak istiyordum havalı bir meslek resim yeteneğim de var mimar olmak istiyordum hatta çok güzel çizimlerim de var bir ara paylaşırım sizinle ama ilahiyat en iyisi

<3mezun<3
<3mezun<3

Bence Rüfeyde hanım rahat bir yere oturup güzelce hayaller kurun ve kurduğunuz hayalleri agir agir resmedin eminim bilinç altinizda ki tüm eski zevkler her geçen gün geri gelecektir 

İlahiyat ya da Türkçe Öğretmenliği istiyordum.
Türkçe öğretmenliğini kazandım bu nimeti bana bahşeden Allah'a hamt olsun.
Türkçe öğretmenliğini kazandım bu nimeti bana bahşeden Allah'a hamt olsun.