yaw çalşş olur bak mawi buktLEre azmn sonu resmen =)Bal10cuk yazdı:Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 4 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 58 Alan Kredi : 14
![]()
![]()
çok kötü yaaa
sınav sonucu
Re: sınav sonucu
߀$İKTA$
beni engelleyen hep matematik fizik
sözel seçtim bide hala ugrasıyorum sunlarla
sözel seçtim bide hala ugrasıyorum sunlarla

-
- Asistan
Geçerim diyordumda bu kadar yüksek not beklemiyordum hele coğrafyadan 100 görünce ekrana takılı kaldım gerçek mi diyesaLLy yazdı:way bee süpersn =)mawi bktLr

Oluyormuş arkdaşlar yapılabiliyormuş hemde sistemi bütün işkencelerine rağman herkese yürekten diliyorum böyle sonuçlar kötü geçenlerde üzülmesin lütfen daha şansları var çabalamaya devam Allah hepimzin yardımcısı olsun.
arzu ben elimden geldiğince heryere eiğtek çağrı merkezi v.s heryere yazıyorum 1 yıl daha uzasın diye 3 yıllık sizlerde başvurunarzussncan yazdı:geçen yılmayısta girmiştim açıkögretime bu sınavda 20 kredı kazanmışım 66 kredım oldu 2 tane ortak dersım var alan kredım de 19 bu gidişle 4 yıllıga kaldım off offf bu yıl bıtırmem ımkansızzz![]()
![]()
![]()
-
- Asistan
Oluyor pes etme benim fiziğim ilk girmede 75 ti hiç yardımsız hemde sistemli ve düzenli çalış olucaktır mümkün umudunu yitirme mat. çok emek istiyor sadece olyor yani.Bal10cuk yazdı:beni engelleyen hep matematik fizik
sözel seçtim bide hala ugrasıyorum sunlarla![]()
amnn amnnnnmavi_buketler yazdı:Geçerim diyordumda bu kadar yüksek not beklemiyordum hele coğrafyadan 100 görünce ekrana takılı kaldım gerçek mi diyesaLLy yazdı:way bee süpersn =)mawi bktLr![]()
Oluyormuş arkdaşlar yapılabiliyormuş hemde sistemi bütün işkencelerine rağman herkese yürekten diliyorum böyle sonuçlar kötü geçenlerde üzülmesin lütfen daha şansları var çabalamaya devam Allah hepimzin yardımcısı olsun.

߀$İKTA$
bence 3 yıllıklar çok sanslı hem 40 kredi secebiliyorsunuz hemde 144 kredi bence 4 yıllıklarada 40 kredilik ders seçme hakkı verilmeli
hem krediyi yükletmişler hem 30 kredi secebiliyoruz hem 4 sene pfff

benim liseden ayrılmayım bensaLLy yazdı:meloş dönem kaç senn toplam kredLrn FLn kaç
2004-2005 yılında açık öğretime kaydoldum.ama hiç kredim yoktu okuldan sadece 2 kredi.
sonra sınava giremedim o zaman çok uzağa çıkmıştı şimdiki gibi yakın yerlere çıkmıyodu zordu
o zaman fenbilimleri vardı böle kimya fizik biyoloji ayrı değildi.ama giremedim sınava.
sonra bu yıl kaydoldum 3 yıllık sisteme kayıt olundum.ama elimde kredi yok nasıl bitircem kli bu sene
ama okuldan ayrıldığım için ve açık öğretime 2 defa kaydolduğumiçin toplam dönem 4 bu dönemde kayıt olursam toplam dönemim 5 olcak.
- fatihsaki9
- Doktor
Sally bizim durum senle aynı ya fazla bi kredi açığıda yok aramızda,inşallah şu seneye 3 dönem sınava girme olayı çıkar,yoksa biz bu liseyi 4 dönemde belki bitirebiliriz... Dua edelim çıksın şu 3 dönemden sınava girme olayı bi gerçekleşsin... O yüzden moralim bozuldu sally yoksa sınav ii ya fena değil

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 3 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Toplam Dönemi : 4 AOL'de Okuduğu Dönem : 2
Toplam Kredi : 29 Alan Kredi
Toplam Dönemi : 4 AOL'de Okuduğu Dönem : 2
Toplam Kredi : 29 Alan Kredi
bu konuda haklısın bana kalsa değil 40 bence 50 kredi bile verilebilir..kendine güvenen alır 50 kredilik dersBal10cuk yazdı:bence 3 yıllıklar çok sanslı hem 40 kredi secebiliyorsunuz hemde 144 kredi bence 4 yıllıklarada 40 kredilik ders seçme hakkı verilmeli![]()
bizidee qörsünLer artık yaa dmi ama..yterr waLA bıktım şu liseden btmioo yaa işllh çkarrLar 3dönemi yoksa cdden işimiz iş.fatihsaki9 yazdı:Sally bizim durum senle aynı ya fazla bi kredi açığıda yok aramızda,inşallah şu seneye 3 dönem sınava girme olayı çıkar,yoksa biz bu liseyi 4 dönemde belki bitirebiliriz... Dua edelim çıksın şu 3 dönemden sınava girme olayı bi gerçekleşsin... O yüzden moralim bozuldu sally yoksa sınav ii ya fena değil![]()
߀$İKTA$
meloş yazdı:benim liseden ayrılmayım bensaLLy yazdı:meloş dönem kaç senn toplam kredLrn FLn kaç
2004-2005 yılında açık öğretime kaydoldum.ama hiç kredim yoktu okuldan sadece 2 kredi.
sonra sınava giremedim o zaman çok uzağa çıkmıştı şimdiki gibi yakın yerlere çıkmıyodu zordu
o zaman fenbilimleri vardı böle kimya fizik biyoloji ayrı değildi.ama giremedim sınava.
sonra bu yıl kaydoldum 3 yıllık sisteme kayıt olundum.ama elimde kredi yok nasıl bitircem kli bu sene
ama okuldan ayrıldığım için ve açık öğretime 2 defa kaydolduğumiçin toplam dönem 4 bu dönemde kayıt olursam toplam dönemim 5 olcak.
hayrLsı artk..umarm hepmz bian önce bttrzz
߀$İKTA$
arkadaşlar kaldığımız dersten ne zaman sınava giricez yani bizim dönemimizi etkilecekmi mayısta sadece kaldığım derstenmi giricem yardım edin cevap bekliyorum
(