gel 17 şubat gel artık!
Re: gel 17 şubat gel artık!
benim mate ve geo tekrar alcam onları beni sevmişler 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Yaa biz onları pek sevmesek de onlar bizi pek severler, uzun süre ayrılamayız.

bak valla olmaz ilk görüşte aşk bizimkisi benim daha ilk sınavımda takıldılar yani bana
bence sen hayal kurma fazla bizim ,ilşkimiz uzun sürcek gibi 

- kardelen198
- Uzman Doktor
Lafimi olur al senin olsun
bu sınavda Geo'dan kurtuluyorum darısı başına diyorum
Allah yardımcın olsun 

saol canımkardelen198 yazdı:Lafimi olur al senin olsunbu sınavda Geo'dan kurtuluyorum darısı başına diyorum
Allah yardımcın olsun

- travego_1991
- Acemi
Hesaplarıma göre 15 kredi aldım zorunlu derslerin çoğu kalkmış zannedersem mayıs sınavında mezunum olmazsa temmuz kesin 

ıng 6 dan kalmısım ya zorunlu dersler kısmında gozukuyor mahvettı hayatımı sondurdu kım zorunlu yaptıysa bu dılı
neyse terbıyemı bozmıcam

Ynlış hatırlamıyorsam sınava girdiğim derslerin hiçbiri zorunlu derslerde gözükmüyor
30kredinin tamamını alıcam sanırım 

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
-
- Doktor
Evet benımde muaf dersım kalmadı ve sonunda mezunumm (:
Tebrikleeer.. Hayırlı oLsun.. Darısı Başımıza.KashmiriaN yazdı:Evet benımde muaf dersım kalmadı ve sonunda mezunumm (:

Kırklareli Üniversitesi <3
evet ben de sadece ing-6 dan kalmışım. Hayır byMRZ hayatımız mahfolmadı sönmedi. Bu bizi daha da şevklendirecek ve tüm sınavları ing-6-7-8 ilk girişte yüksek notla geçecez Allah ın izniyle İnsanı yaşatan UMUTTURbyMRZ yazdı:ıng 6 dan kalmısım ya zorunlu dersler kısmında gozukuyor mahvettı hayatımı sondurdu kım zorunlu yaptıysa bu dılıneyse terbıyemı bozmıcam

- kardelen198
- Uzman Doktor
kripton yazdı:evet ben de sadece ing-6 dan kalmışım. Hayır byMRZ hayatımız mahfolmadı sönmedi. Bu bizi daha da şevklendirecek ve tüm sınavları ing-6-7-8 ilk girişte yüksek notla geçecez Allah ın izniyle İnsanı yaşatan UMUTTURbyMRZ yazdı:ıng 6 dan kalmısım ya zorunlu dersler kısmında gozukuyor mahvettı hayatımı sondurdu kım zorunlu yaptıysa bu dılıneyse terbıyemı bozmıcam
Evet üzülmeyin gerekirse burda beraber çalışırız, ne bileyim haftalık bir program filan yaparız kelimeleri beraber ezberleriz

ING 6 DA BN GECMIS SINAV SORULARINI CALISMISTIM ONLAR AZ COK KOLAYDI GECERIM DIYODUM AMA SINAV KAGIDINI GORUNCE SOK OLDUM COK ALAKASIZ SORULAR GELDI KARSIMA BENIM ANLAMADIGIM BU DONEME KADAR NIYE BU KADAR ZOR DEGILMIS SORULAR 

yani 6 da mı zorlaşıyor ing
korktum hee kaput oldum 

valla kac gundur neyden bahsedıyoruz bız
krıptonla konusa konusa artık gecelerı ruyama gırıyo ıng kalınca butun hesaplar degıstı belkı mezunıyet bıle uzuyacak bu yuzden