duymaması normalRehber yazdı:frezik midir freizekmidir adı her ne ise google amcam bunu bilmiyor hiç duymamış

duymaması normalRehber yazdı:frezik midir freizekmidir adı her ne ise google amcam bunu bilmiyor hiç duymamış
ben evlenene kadar hissetmedim eşim ilk ve sonnnCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum
ne istersin adana urfaRehber yazdı:tebessüm canım kebap istedi eşine yol görünüyor gibi
valla ben aşık olduğumu sandığım yıllar ergenlikte başladıCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum
Anladım peki olmamış mi hisler gercek değil miydihtc-directioner yazdı:valla ben aşık olduğumu sandığım yıllar ergenlikte başladıCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum
Oh oh ne güzel ablam nice senelere bu güzel birlikteliğiniztebessümm yazdı:ben evlenene kadar hissetmedim eşim ilk ve sonnnCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teşekkür ederimCartenza yazdı:Oh oh ne güzel ablam nice senelere bu güzel birlikteliğiniztebessümm yazdı:ben evlenene kadar hissetmedim eşim ilk ve sonnnCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hayır platonik diyelimCartenza yazdı:Anladım peki olmamış mi hisler gercek değil miydihtc-directioner yazdı:valla ben aşık olduğumu sandığım yıllar ergenlikte başladıCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum
Olsun belki bir gün öyle bir konuşursun ki her şeyin en iyisine kavusursun boyle düşünmek lazimRehber yazdı:ben kimseye aşk olamıyorum çünkü kızlarla konuşamıyorum dilim lal oluyor elim ayağım titriyor ama bir kız arkadaşım olsun yol arkadaşım olsun isterim ama huyum kurusun işte
tebessüm adana alayım ben