ah onu bı yapabilsem şiir bile yazıcamCartenza yazdı:Bence Rüfeyde hanım rahat bir yere oturup güzelce hayaller kurun ve kurduğunuz hayalleri agir agir resmedin eminim bilinç altinizda ki tüm eski zevkler her geçen gün geri gelecektir

ah onu bı yapabilsem şiir bile yazıcamCartenza yazdı:Bence Rüfeyde hanım rahat bir yere oturup güzelce hayaller kurun ve kurduğunuz hayalleri agir agir resmedin eminim bilinç altinizda ki tüm eski zevkler her geçen gün geri gelecektir
Sizde haklısınız tabi ama bir gün yaparsınız ilk destekçilerinizdenim haberin olsunrüfeyde yazdı:ah onu bı yapabilsem şiir bile yazıcamCartenza yazdı:Bence Rüfeyde hanım rahat bir yere oturup güzelce hayaller kurun ve kurduğunuz hayalleri agir agir resmedin eminim bilinç altinizda ki tüm eski zevkler her geçen gün geri gelecektirnerdee cocuk zırzırı cekiyoz butun gun + gece
ama güzel düşüncen için tesekkur ederim
Teşekkür ederim belki birgün nasip olurCartenza yazdı:Sizde haklısınız tabi ama bir gün yaparsınız ilk destekçilerinizdenim haberin olsunrüfeyde yazdı:ah onu bı yapabilsem şiir bile yazıcamCartenza yazdı:Bence Rüfeyde hanım rahat bir yere oturup güzelce hayaller kurun ve kurduğunuz hayalleri agir agir resmedin eminim bilinç altinizda ki tüm eski zevkler her geçen gün geri gelecektirnerdee cocuk zırzırı cekiyoz butun gun + gece
ama güzel düşüncen için tesekkur ederim
En azından yemek yapıyorsun bu da iyidirCartenza yazdı:Haftanın belli başlı günlere arkadaşlarımla müzik yapmak iiçin ayni evde kalırız ve yemekleri ben yaparım elim çok lezzetli değil ama yine hepsi yemeği zorla bana yaptırır en sevdiğim yemek aslında zor bir soru ama muhtemelen ızgara yemektir her zaman yiyemiyor insan ama en azından 3 ayda bir mangal yaparken nasip oluyor ne yapalım
Benimde et ürünleriyle pek aram yok aslında tüm yemekleri severim ama mide sorunu Yüzünden her şeyi Gönlümce yiyemiyorumRehber yazdı:En sevdiğim yemek sulu patates yemeği en nefret ettiğim yemek de tavuklu pilav dalak kelle ciğer sonra pirparli şeyler yaparlar hiç sevmem yemek konusunda hassasiyetim var
Hiç yediniz mi belki beğenirsinizemrahk yazdı:Hemen her yemeği severek yerim ama birisi istisna: pırasa.. Bugüne kadar asla ağzıma sokmadım...
Katılıyorum ama her şeyden önce yemek yapmak zevkli bencetebessümm yazdı:En azından yemek yapıyorsun bu da iyidirCartenza yazdı:Haftanın belli başlı günlere arkadaşlarımla müzik yapmak iiçin ayni evde kalırız ve yemekleri ben yaparım elim çok lezzetli değil ama yine hepsi yemeği zorla bana yaptırır en sevdiğim yemek aslında zor bir soru ama muhtemelen ızgara yemektir her zaman yiyemiyor insan ama en azından 3 ayda bir mangal yaparken nasip oluyor ne yapalım![]()
Erkeklerde mutfağa girmeli bence
Katılıyorum ama her şeyden önce yemek yapmak zevkli benceCartenza yazdı:tebessümm yazdı:En azından yemek yapıyorsun bu da iyidirCartenza yazdı:Haftanın belli başlı günlere arkadaşlarımla müzik yapmak iiçin ayni evde kalırız ve yemekleri ben yaparım elim çok lezzetli değil ama yine hepsi yemeği zorla bana yaptırır en sevdiğim yemek aslında zor bir soru ama muhtemelen ızgara yemektir her zaman yiyemiyor insan ama en azından 3 ayda bir mangal yaparken nasip oluyor ne yapalım![]()
Erkeklerde mutfağa girmeli bence