EK SINAV İSTEYENLER

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Re: EK SINAV İSTEYENLER

Mesaj gönderen Bal10cuk » 29 Tem 2010, 12:24

http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bim ... Entry.aspx

arkadaslar şu formlarıda doldurun lütfen

aslan38
Acemi

Mesaj gönderen aslan38 » 29 Tem 2010, 13:54

http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bim ... Entry.aspx ben bu adrese kaçkez doldurup gönderdimde ama hiç bi sonuç gelmedi acaba gidiyomu gönderdiklerimiz hadin aarkadaslar bolca göndereleim ek sınav hakkımızı alalım bence bu kadar mail göndermiye yapmaları gerekir siz ne diysunuz arkadaşlar.....

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 29 Tem 2010, 15:00

benim bimere gönderdiklerim hep gitti cevap geliyo ama 1 hafta fln geçiyor aradan öyle geliyor hepsinde de MEB'e mailinizi gönderdik diyorlar.
Ankara'da olan arkadaşlardan yada Ankaraya gelebilrim diyenler aynı gün aynı saatte gölbaşına gitsek ek sınav için iyi olmaz mı Ben 9 Ağustosta gitmeyi düşünüyorum eğer o gün gelmek isteyen olursa haber verebilir bana aynı saatte gitmeye çalışırız tek olmadığımızı bilsinler diye,gelemeyen arkadaşlarda mail ve dilekçelerine devam etsinler devamlı arasınlar işe yarar inş
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 29 Tem 2010, 15:14

ben gölbasına posta yoluyla dilekçeyi yollamayı beşevlerdekine de el ile teslim etmeyi düşünüyorum dilekçeleri dediğin gibi osman özdemirin dikkatine yazıcam zarfın üstüne değil mi
arkadaslar basvuru sorgula yazıyor burada http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bim ... Entry.aspx
yapmıs oldugunuz basvuru tarihi ve numarasını girince görünüyor benim yaptıgım basvuru dün kesinleşmiş aynen şu ekran var Resim

Uploaded with ImageShack.us

mailede bu geldi Başbakanlık İletişim Merkezine yapmış olduğunuz müracaatınız incelenmiş ve gereğinin yapılması için aşağıdaki ilgili kurum/kurumlara iletilmiştir.

Müracaatınızın durumunu, BİMER tarih ve sayısını http://www.basbakanlik.gov.tr adresindeki BİMER logosunu tıklamak suretiyle ulaşabileceğiniz sorgu ekranına girerek veya ALO 150 hattını arayarak öğrenebilirsiniz.

Bilgilerinizi rica ederiz.

İLGİLİ KURUM/KURUMLAR : MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 29 Tem 2010, 15:27

bal1ocuk beşevlerdeki E.teknolojilerine bende elden verdim eğer ön kapıdan vereceksen kapalı zarfta veriyosun ama Arka tarafta bi yer daha var Ana girişmiş orda girişin solunda bir yer var evrak kayıt yeriymiş oraya vereceğin dilekçe açık olacak kayıda geçiriyor ve numara veriliyor.daha önce gittin mi bilmiyorum ama çok sinir memurlar var orda ama 1-2 si ii ilgileniyor inş onlara denk gelirsin:)

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 29 Tem 2010, 15:58

ilk kez gidicem şimdi gideyim birde sınav sonrası gidicem elden teslim ederiz o zaman ama nasl yazıcaz bilemiyorum dilekçe ye açık öğretim lisesi müdürlüğüne mi diyecem yoksa osman özdemirin dikkatine mi verdikleri numara ne işe yarıyor

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 29 Tem 2010, 17:25

Dilekçeyi açıköğretim müdürlüğüne diye yazacaksın zarfla vereceksen zarfın üzerinede OSMAN ÖZDEMİRİN DİKKATİNE diye not yazacaksın.ikitane yaz birini kapalı zarfla ver ön taraf girişteki yere diğerini açık olarak arka taraf kapı girişindeki evrak yerinden gönder ora açık istiyor dilekçeyi. verdikleri numara işleme alındığını bilmek için kayda geçiyor yani dilekçe müdür beye ulaşıyor

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 29 Tem 2010, 17:28

ugrasalım bakalım Rabbim yardımcımız olsun inşallah işe yarar mail fax dilekçe her türlü işlemi yapmalıyız geçen yıllarda da durduk yere olmadı ek sınav talep oldugu için oldu

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 29 Tem 2010, 17:51

evet ne gerekiyorsa yapılması için yapalım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.E.teknolojilerindeki memurlardan bazıları uğraşmak istemiyor ve soranlara direk yapılmayacak diye başından gönderiyor bana geçen gün öyle oldu sonradan memurun biri yanına çağırdı o ilgilendi ve sık sık haberdar et ek sınav istediğini peşini bırakma isteyen çoksa ve üniversite sınavını kazanmışsa yapılır dedi hemen vazgeçmeyin yapılmayacak deselerde.

aslan38
Acemi

Mesaj gönderen aslan38 » 29 Tem 2010, 18:03

gerçekten öyle memurların bazıları baştan savmak için yapılmayacak diyo arkadaslar hep beraber olursak sesimizi duydururuz hep birlikte fax mail atatlım bolca arkdasım bende ankarada olsaydım bende senle gelirdi arkadaslar ankarada oturanlar lütfen arkadasımıza yardımcı olalım magdurumuz çok hep birlikte inş bu sınavı yaptıracaz bu kadar steğe bence yapmak zorundalar

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 29 Tem 2010, 19:31

arkadaslar çok kişi var magdur facebookta birsürü grup var bakın

http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... &ref=notif

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 29 Tem 2010, 20:50

Arkadaşlar önceki senelerde 27 Ağustosta bile ek sınav yapıldığı olmuş öss kazanan öğrenciler madur olmasın diye,ozamanlarda üniversite kayıt tarihleri şimdikinden farklı değildi ozamanın öğrencilerine bu ek sınavı yapıp sonuçlarını açıklamışlar ve diplomaları üniversite kayıtlarına yetiştirilmiş şimdi bizde aynı durumdayız bize neden yetiştirilmesin dimi.

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 29 Tem 2010, 20:57

evet arkadaslar ortaögretim öğrencilerine sınav hakkı dogmus.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25118372/

bizde ortaögretim öğrencileriyiz bize de ek sınav yapılmalı gereğince ve ben anında mail attım buraya
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bim ... Entry.aspx

Açık öğretim lisesi XXX numaralı son sınıf öğrencisiyim.
28.07.2010 tarihinde yayınlanan habere göre ortaöğretim öğrencilerine sınav şansı doğduğu açıklanmış.
Bizler de ortaöğretim öğrencileriyiz.Üniversitede istediğim bölüm için lys'de aldığım puan yerleşmem için yeterlidir.Fakat kredi eksiğimiz bulunmakta.
Açık öğretim son sınıf öğrencilerine de 7-8 ağustos 3. dönem sınavından sonra 30 kredilik ek sınav yapılmasını ve bu konuda bizi de mağdur etmemenizi rica ederiz*

kendniz istediginizi ekleyebilirsin ama mutlaka yollayın şimdi bunu

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 30 Tem 2010, 15:20

az önce dilekçeme cevap geldi postada mektubu görünce şaşırdım cevap beklemiyordum.
şöyle yazmışlar cevaba:

Yazımız tarihi itibariyle ek sınav söz konusu değildir.Ek sınav yapılmasına karar verilmesi durumunda sınava katılma şartları ve sınav tarihi internet adresimizde duyurulacaktır diye yazmışlar

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 30 Tem 2010, 15:34

ooffffff kanser edecek bunlar beni ya 2 gün önce ortaöğretim öğrencilerine sınav şansı yazıyorlar bize hiçbirşey :(

Kilitli

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön