gel 17 şubat gel artık!
Re: gel 17 şubat gel artık!
Valla bende ürktüm çok merak ediyorum bu ing-6 neymiş böyle ya bu dönem giricem 6dan sınava bakalım 

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
ya zor dıgerlerınde kıtapta acıklama yapmıs hanı kıtaptan calısabılıyosunuz ama ıng dan ıtıbaren kıtapta bı tane turkce kelıme yok +hep paragraf okuma parcası bu baska calısacak bısey yok gecmıs sınav sorularına calısmıstım bn hanı cok zor degıldı en azında 45 ln gecerım dıyodum ama bambaska sorular geldı onume sankı yanı cok cok ıyı calısamak lazım bnım esım ıng bıldıgı halde ınt cevırerek cozdu soruları dusun hep yabancılarla ıs yapıyo ıngılızcenın hep ıcınde ama o dahı hemn cozemedı kursa gıtmeden cozemezsın dıyo hatta.ah kendısının anlatma kabılıyetı olsa anlatacakta o anlatınca kafam karman corman oluyo hemen tartısmaya baslıyoruz 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
kıtaptan calısmadım cunku nasıl calısacagımı bılemedım kı hıc turkce sozcuk yok onu bırak kıtapta yoktu hala bılmıyorum nasıl calısacagımı gecen arkadaslar varsa nasıl calıstılar anlatsın lar bıze 

demekki o zman kitaptaki kelimeleri tercüme edip çalışcaktın
kursa mı gitsek ne iyi olcak çok tırstım 

valla kursa gıtsekte en bastan baslatırlar oda yetısmez
yoksa ben dusundum valla gıtmeyı

doğru alt yapı yok bizde 

Bende şahane bilmiyorum ama altyapım iyi
buzamana kadar ingilizce konusunda sıkıntıya girmedim şükür ama bu 6 ugursuz gibi birşey sanki
senin eşin bilipte yapamadıysa bilmiyorum artık naparım benim gramerim iyi gerçi ingilizce konusunda yaparım gibime geliyor

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
ya altyapın varsa yaparsın herturlu bn mantık yuruterek ancak 6 dogru yapmısım bıraz bılıyosan mantıkta yuruterek yaparsın ama emın ol bn ıng6 ya kadar hep dedıgın gıbı ıng gecerım dıyodum hatta cok sevıyodum ıng ılerletp dıl sınavına bıle gırmeyı dusunuyodum ama buraya kadarmıs ıng hayatımdan cıkarıyorum 

- kardelen198
- Uzman Doktor
byMRZ doğru söylüyor arkadaşlar kitapta hiç Türkçe anlatım yok, ben kitapta yalnızca gramer bölümüne çalıştım bu kitaptan sorucaklarını da hiç ummadım doğrusu
daha önce in. kursuna gittiğim için yapabildim ama puzzle çözer gibi çözdüm soruları...
byMRZ ne kadar baştan da başlatsalar gitme imkanın varsa faydasını görürsün, cümle kurulumunu, zamanları kavradığın zaman illa ki bişekilde çözersin.

byMRZ ne kadar baştan da başlatsalar gitme imkanın varsa faydasını görürsün, cümle kurulumunu, zamanları kavradığın zaman illa ki bişekilde çözersin.

Hemen ayrılmayın ingilizceyle ya

- kardelen198
- Uzman Doktor
Tam olarak bilmeyen biri için üstelik tükçe anlatımsız bir kitaptan çalışmak zorlayıcı, gerçekten bu kitaptan sormazlar diye kitabın içeriğine hiç bakmadım içinden bir tane kelime ezberlemedim, yalnızca gramer bölümüne sürekli baktım biraz da alt yapım olduğu için şansıma 85 aldım. Mesela ilk soruda ne yazıyordu hiç anlamadım öznesi Pinokyoydu benimde Muphet Show aklıma geldi "Puppet" işaretledim
İşte böyle bir kaç soru çözdüm...

bende tamamen attım bırıncı sorum dogruydu cok zor allah yardımcımız olsun sasırdım napıcagımı tek bu degıl kı mat geodan muaf olucam gozuyle bakıyodum zaten bıde ıng cıkınca ek sınava kredılerımde cogalacak
Ben kendi adıma şunları söylemek istiyorum. İngilizce alt yapım iyi değil. Ortaokulda öğrendiğim kadar bilgim vardı o kadar.pskolog yazdı:yani 6 da mı zorlaşıyor ingkorktum hee kaput oldum
Lisede ise çok çok iyi olmasada durumum, tüm sınavlardan ilk girişimde geçtim. İng- 1 65, ing-2 90, ing-3 80, ing-4 75 aldım. İngilizce 5 bana zor geldi ama çok şükür kitapta türkçe sözcükler vardı zorlandım ama 55 ile onu da geçtim.
İngizce 6 ya gelince kitapta türkçe sözcük olmaması en büyük eksi oldu. Kitap zaten örgünlerin kitabı. Bu da benim gözümü korkuttu ve kitaba nasıl çalışacağımı bilemediğimden geçmiş 3-4 test çözdüm. Ve sadece kitap arkasındaki gramer kısmına baktım. BU DA BENİM EN BÜYÜK HATAM OLDU.
Tüm testleri hiç çalışmadan geçecek kadar çözmüştüm ama sınavda çıkan soruların bunlarla hiiiiç alakası yoktu. Gramer kısmından da gelmedi.
Ama baştan gözünüzü korkutmayın. Bir elinizde sözlük bir elinizde kitap kelimeleri çıkarın. Bu çok vakit alıyor ama tek çaremiz bu gibi. ÇOK ACİL AÇIK LİSELİLER İÇİN İÇİNDE TÜRKÇE CÜMLELER OLAN ANLATIMI BOL VE KİTAP ARKASINDA BOŞLUK DOLDURMALARIN CEVAPLARININ YER ALDIĞI KİTAPLARIN ( 6-7-8 ) BASILMASI LAZIM.
SAYIN YETKİLİLER MÜMKÜNSE SÜPER BİR HIZLA 15-20 GÜN İÇİNDE HAZIRLAYIN BU KİTAPLARI DA BİZ DE ŞU 6 VE 7 DEN MAYIS AYINDA GEÇELİM

- kardelen198
- Uzman Doktor
Gramere bakmadan çok zor olur;
Gramer’den bir sürü soru geldi baktım şimdi bağlaçlardan Just as, As soon as, Relative Clauses ‘tan who,İf clause 2 soru could-couldn’t, need to, Perfect Continuous’tan 11-13. sorular geldi bulabildiğim 8 soru oldu, bu bakımdan Gramer bölümüne sıkça gözden geçirmekte çok fayda var.
Bir de bu ingilizceyi tek konuda toplayalım böyle bir orda bir burda çok dağılıyoruz.
Gramer’den bir sürü soru geldi baktım şimdi bağlaçlardan Just as, As soon as, Relative Clauses ‘tan who,İf clause 2 soru could-couldn’t, need to, Perfect Continuous’tan 11-13. sorular geldi bulabildiğim 8 soru oldu, bu bakımdan Gramer bölümüne sıkça gözden geçirmekte çok fayda var.
Bir de bu ingilizceyi tek konuda toplayalım böyle bir orda bir burda çok dağılıyoruz.

En son kardelen198 tarafından 24 Şub 2012, 03:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.