Evet Alansız okuyan öğrenciler için İngilizce 5-6-7-8 dersleri zorunlu, üstelik 6-7-8 ders kitaplarında hiç Türkçe anlatım yok; bunun için acil olarak Meb'in Dilekçe, E-posta ve Telefon yağmuruna tutulması gerekli, malumunuz ülkemizde bürokrasi çok ağır işliyor...kilecra yazdı:şimdi ingilizce 1 2 3 4 zorunluydu bunun üstünemi 5 6 7 8 eklendi ?
İngilizce 5. 6. 7. 8. Dönem dersleri zorunlu ders olmamalı!
- kardelen198
- Uzman Doktor
Re: İngilizce 5. 6. 7. 8. Dönem dersleri zorunlu ders olmama
tamam krip göndercemkripton yazdı:Tamam biz de arayalım 147 yi ama sen dilekçe göndermedin mi psikolog halapskolog yazdı:evet konuştum şikayetimizi ilgili yere aktaracağını söyledidedim yani biz liseden terk çocuklar değiliz ki altyapımız olsun sadce ben değil tüm forum olarak şikayetçiyiz dedim
![]()
başka bişe varmı dedi yok dedim olursa ararımBak kripton dediydi dersin. Bak bize faydası olmasa bile size olacak önemseyin bu işi. Hazır dilekçe örneği de yazdık. Haydi arkadaşlar birlik olup halledelim şu işi.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
kardelen198 yazdı:Evet Alansız okuyan öğrenciler için İngilizce 5-6-7-8 dersleri zorunlu, üstelik 6-7-8 ders kitaplarında hiç Türkçe anlatım yok; bunun için acil olarak Meb'in Dilekçe, E-posta ve Telefon yağmuruna tutulması gerekli, malumunuz ülkemizde bürokrasi çok ağır işliyor...kilecra yazdı:şimdi ingilizce 1 2 3 4 zorunluydu bunun üstünemi 5 6 7 8 eklendi ?
yani oldu 1 2 3 4 5 6 7 8 doğrumudur
Ben bu dönem 4 5 6'ncı kitapları beraber seçtim biraz korkutuyor beni ama ağırlığı şimdiden verdim ing. dersine.....hata mı yaptım beraber seçerek diyorum kendime bakalım.... ya başarırız ya da kalırız başka seçenek kalmadı....
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
alansızların bu ingilizce sendromu cok kötü:) bencede olmamalı allah kolaylık versin sizlere
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Alansızlar için böyle evet. Bir de maöl ler için 5-6-7-8 in zorunlu derslere eklenme ihtimali var kademeli olarak ama bunu zamanla göreceğiz.kilecra yazdı:kardelen198 yazdı:Evet Alansız okuyan öğrenciler için İngilizce 5-6-7-8 dersleri zorunlu, üstelik 6-7-8 ders kitaplarında hiç Türkçe anlatım yok; bunun için acil olarak Meb'in Dilekçe, E-posta ve Telefon yağmuruna tutulması gerekli, malumunuz ülkemizde bürokrasi çok ağır işliyor...kilecra yazdı:şimdi ingilizce 1 2 3 4 zorunluydu bunun üstünemi 5 6 7 8 eklendi ?
yani oldu 1 2 3 4 5 6 7 8 doğrumudur

- kardelen198
- Uzman Doktor
Bu dersleri vermek zorunda olduğun için Ygs'ye de katılacaksın hepsini seçmekle doğru yapmışsın Ayşegül, bende geçen dönem 5-6'yı beraber almıştım benim için ikisine beraber çalışmanın faydası oldu, yani 5'in 6'ya katkısı oldu.Ayşe qüL yazdı:Ben bu dönem 4 5 6'ncı kitapları beraber seçtim biraz korkutuyor beni ama ağırlığı şimdiden verdim ing. dersine.....hata mı yaptım beraber seçerek diyorum kendime bakalım.... ya başarırız ya da kalırız başka seçenek kalmadı....

Hmm beraber seçmem avantaj oldu diyosun Teşkkürler içimi rahtlattırdın Kardelenkardelen198 yazdı:Bu dersleri vermek zorunda olduğun için Ygs'ye de katılacaksın hepsini seçmekle doğru yapmışsın Ayşegül, bende geçen dönem 5-6'yı beraber almıştım benim için ikisine beraber çalışmanın faydası oldu, yani 5'in 6'ya katkısı oldu.Ayşe qüL yazdı:Ben bu dönem 4 5 6'ncı kitapları beraber seçtim biraz korkutuyor beni ama ağırlığı şimdiden verdim ing. dersine.....hata mı yaptım beraber seçerek diyorum kendime bakalım.... ya başarırız ya da kalırız başka seçenek kalmadı....

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
valla yapabılırım dıyosan sorun yok ama bn cesaret edemedım ıng secmelılerını sececektım sonra vazgectım cunku cok zor 6 ve 7
-
- Uzman
arkadaşlar müjdemi isterim yazdığımız dilekçeler neticesinde açık öğretim lisesi ve mebden bana e-mail gelmiş meb talim terbiye kurumuyla görüşülmesi halinde gerekli düzenlemenin yapılabileceği belirtimiş şimdi bize talim terbiye kurumunun adresi lazım.............
AY COK SEVINDIM

-
- Uzman
ttkb@meb.gov.tr arkadaşlar bu adres talim terbiye kurumunun adresidir dilekçeleri bide buraya gönderelim msn üzerinden gerkli düzenlemeleri burası yapacakmış yani dikkate almamız gereken yer burasıdır
-
- Uzman
Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Teknikokullar 06330 Ankara/TÜRKİYE
bu adreste kurumun adresidir dilekçeleri bide buraya gönderelim
bu adreste kurumun adresidir dilekçeleri bide buraya gönderelim
tşkler alp 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
TAMM GENE AYNI DILEKCEYI GONDERIYORUZ DEMI