Güzelmi bilmiyorum ama tüm gün hayır demekten dilimde tüğCartenza yazdı:Oh ne güzel ben yalnızdım tabi bütün güntebessümm yazdı:Bürün günüm kızımla geçti aynı değişen pek bir şey yok
Bitti

Güzelmi bilmiyorum ama tüm gün hayır demekten dilimde tüğCartenza yazdı:Oh ne güzel ben yalnızdım tabi bütün güntebessümm yazdı:Bürün günüm kızımla geçti aynı değişen pek bir şey yok
alınmaaa tamam kızlar yemeği hazırlar biz senle muhabbet ederiz masa hazır oluncada oturur yeriz canımCartenza yazdı:Geçmiş olsun ablam hih alındım ama bende çorba yapmayı biliyordumrüfeyde yazdı:Hatice ve Tebessüm olsa iyi olurdu bi çorba yaparlardıda içerdimRehber yazdı:hoş buldukcartenza al sana soru
Şu an siteden kimin yaninizda olmasini isterdiniz?çok hastayım yataktan cıkamadım bugun hiç
![]()
Ahahahahah çok tatlı yatebessümm yazdı:Güzelmi bilmiyorum ama tüm gün hayır demekten dilimde tüğCartenza yazdı:Oh ne güzel ben yalnızdım tabi bütün güntebessümm yazdı:Bürün günüm kızımla geçti aynı değişen pek bir şey yok
Bitti![]()
ayy ne güzel olurdurüfeyde yazdı:Hatice ve Tebessüm olsa iyi olurdu bi çorba yaparlardıda içerdimRehber yazdı:hoş buldukcartenza al sana soru
Şu an siteden kimin yaninizda olmasini isterdiniz?çok hastayım yataktan cıkamadım bugun hiç
![]()
Bende geliyorummmmhtc-directioner yazdı:ayy ne güzel olurdurüfeyde yazdı:Hatice ve Tebessüm olsa iyi olurdu bi çorba yaparlardıda içerdimRehber yazdı:hoş buldukcartenza al sana soru
![]()
keşke beraber olsak
çorba yapmasını bilmem ama öğrenirim canım
Yok yok yemek yerken konuşulmaz zaten günah yani benim inancima goreRehber yazdı:Öğretmen olayım herkesi Urfa'da toplayacağım yemek ısmarlayacağım lahmacuna hayır demezsiniz umarım yalnız lahmacun yerken bana dini sorular sormayın tansiyonumu fırlatmayın
Sağlığın daha önemli ablam boşver rahatına bakrüfeyde yazdı:ben ögretirim haticeoy basımı kaldıramıyorum agrıdan ya dersleri tekrar edemedim off
geçmiş olsun ablamarüfeyde yazdı:ben ögretirim haticeoy basımı kaldıramıyorum agrıdan ya dersleri tekrar edemedim off
O nasıl oluyor gaz bitmiyor mu ?Rehber yazdı:Hatice kadar kimse güzel kızartma pişiremez pişirirken gazı bitmeyen tüpte pişiriyor