Aynen soracaktim iyi oldu ?htc-directioner yazdı:ay yerim ya ben bu kızı![]()
tebessüm senin kız yürüyormuydu bilmiyordum

Aynen soracaktim iyi oldu ?htc-directioner yazdı:ay yerim ya ben bu kızı![]()
11 aylıkken yürümeye başladı canım bu şimdiki hali bayada dillihtc-directioner yazdı:ay yerim ya ben bu kızı![]()
ayyy yerimtebessümm yazdı:11 aylıkken yürümeye başladı canım bu şimdiki hali bayada dillihtc-directioner yazdı:ay yerim ya ben bu kızı![]()
Âmin aboo anne ver Allah diyor
Ahahahah evet abla copten uzak tutrüfeyde yazdı:tebessüm canım sen onu korudukca o dengesiz davranmaya devam eder biraz serbest bırak gozun uzerınde olsun ama her dustugunde asırı panık yapma bırak kendı kalksın degilse bu sakarlıgı oldugu gıbı durur sımdıden tek basına olmayı bılmelı biseylerın ona arar verebılecegını anlamalı yani bunu sadece ben demıyorum uzmanlarda diyor çöpe gelınce sen onu yerden kaldır
Abooo yerim ya tatliliga baktebessümm yazdı:11 aylıkken yürümeye başladı canım bu şimdiki hali bayada dillihtc-directioner yazdı:ay yerim ya ben bu kızı![]()
Âmin aboo anne ver Allah diyor
bi düşüneyimRehber yazdı:Zahra Sadat bu benden sana barış teklifi
Haklısın abla ama ne yapayım elimde değilrüfeyde yazdı:tebessüm canım sen onu korudukca o dengesiz davranmaya devam eder biraz serbest bırak gozun uzerınde olsun ama her dustugunde asırı panık yapma bırak kendı kalksın degilse bu sakarlıgı oldugu gıbı durur sımdıden tek basına olmayı bılmelı biseylerın ona arar verebılecegını anlamalı yani bunu sadece ben demıyorum uzmanlarda diyor çöpe gelınce sen onu yerden kaldır
ya utanıyorum yeminenrüfeyde yazdı:uww rehber kırmızı gül
Cartenza yazdı:Ahahahah evet abla copten uzak tutrüfeyde yazdı:tebessüm canım sen onu korudukca o dengesiz davranmaya devam eder biraz serbest bırak gozun uzerınde olsun ama her dustugunde asırı panık yapma bırak kendı kalksın degilse bu sakarlıgı oldugu gıbı durur sımdıden tek basına olmayı bılmelı biseylerın ona arar verebılecegını anlamalı yani bunu sadece ben demıyorum uzmanlarda diyor çöpe gelınce sen onu yerden kaldır
zahra sadat seyyidini yalnız mı bırakmak istiyorsunhtc-directioner yazdı:bi düşüneyimRehber yazdı:Zahra Sadat bu benden sana barış teklifi
ama çok kırıldım
Sağol canımhtc-directioner yazdı:ayyy yerimtebessümm yazdı:11 aylıkken yürümeye başladı canım bu şimdiki hali bayada dillihtc-directioner yazdı:ay yerim ya ben bu kızı![]()
Âmin aboo anne ver Allah diyor![]()
Allah bağışlasın![]()
![]()