ama sarımsak güzeldirhtc-directioner yazdı:benim en sevdiğim yemek : pirinç pilavı
en güzel yaptığım yemek : pirinç pilavı ve kek
sarımsaktan ve kelleden nefret ederim
ayy.. her yediğimde mdem bulanıyor annem gizli gizli yemeklere koyuyor ve benim midem bulandımı anlıyorum içinde sarımsak olduğunuCartenza yazdı:ama sarımsak güzeldirhtc-directioner yazdı:benim en sevdiğim yemek : pirinç pilavı
Ilk kez pirinç pilavı sevmeyen biriyle karşılaştımhtc-directioner yazdı:benim en sevdiğim yemek : pirinç pilavı
Sağolsun illaki yer veren var ama minübüs şöförü oturmadan gazlıyorCartenza yazdı:bu arada dediklerin doğru saygı yok baksana bebeğinle minibüse bindiğinde sana yer vermiyorlardır bile ben asla oturmam toplu taşıma araçlarında elim ayağım tutuyor senin gibi bir anne yaşlı bir teyzenin daha çok ihtiyacı var bazen başkalarına yer vermemek için uyuyor numarası yapan var yazık ya iğrenç bir haldeyiz![]()
Gizli hizli mi?htc-directioner yazdı:ayy.. her yediğimde mdem bulanıyor annem gizli gizli yemeklere koyuyor ve benim midem bulandımı anlıyorum içinde sarımsak olduğunuCartenza yazdı:ama sarımsak güzeldirhtc-directioner yazdı:benim en sevdiğim yemek : pirinç pilavı
ben çok seviyorum pirinç pilavınıtebessümm yazdı:Ilk kez pirinç pilavı sevmeyen biriyle karşılaştımhtc-directioner yazdı:benim en sevdiğim yemek : pirinç pilavı
sarımsaktan ve kelleden nefret ederim![]()
Sarımsak çok severim ama bir de kokmasa ne güzel olurdu
Doğru severim yazmışsınhtc-directioner yazdı:ben çok seviyorum pirinç pilavınıtebessümm yazdı:Ilk kez pirinç pilavı sevmeyen biriyle karşılaştımhtc-directioner yazdı:benim en sevdiğim yemek : pirinç pilavı
sarımsaktan ve kelleden nefret ederim![]()
Sarımsak çok severim ama bir de kokmasa ne güzel olurdu
Inşallah biri değil neredeyse hepsi aynıCartenza yazdı:olabilir damak tadı ben severim çoğu yemeği ayırmam bazı deniz canlıları dışında tabi ama genelde her yemeği yerim![]()
minibüsçülerin çoğu öyle şikayet etme hakkınız var bir çok kişiden aynı şikayet geliyormuş zaten onlarda savunma olarak süreleri gösteriyormuş ne diyelim umarım birinin başına bir şey gelmez
Yapacağım ilk şey sapıkları ortadan kaldırırdımCartenza yazdı:Bu seferde benden bir soru size Dünya da bir hakkınız olsa değiştireceğiniz ilk şey ne olurdu ?
Çok güzel bir başlangıçtebessümm yazdı:Yapacağım ilk şey sapıkları ortadan kaldırırdımCartenza yazdı:Bu seferde benden bir soru size Dünya da bir hakkınız olsa değiştireceğiniz ilk şey ne olurdu ?
ben önce silah, bomba, mermi vb. üretimi engeller savaşlara son verirdimCartenza yazdı:Bu seferde benden bir soru size Dünya da bir hakkınız olsa değiştireceğiniz ilk şey ne olurdu ?
o zaman hep beraber dediklerimizi yapmak için yola çıkalım harika bir dünya bizi bekliyorhtc-directioner yazdı:ben önce silah, bomba, mermi vb. üretimi engeller savaşlara son verirdimCartenza yazdı:Bu seferde benden bir soru size Dünya da bir hakkınız olsa değiştireceğiniz ilk şey ne olurdu ?