Ahmet'cim hoşgeldin aramıza. Aslında davranışların çok normal, çünkü ergenlik çağındayız (bende 15 yaşındayım temmuzun 9 unda 16 olacağım o ayrı bi konu

) haliyle birçok şeye heves ediyoruz, meraklanıyoruz zaten yakın zamanda kişiliğimizde oturmaya başlayacak o zaman bunların hepsi geçecek. Mesela bende geçen ay bi ablamın ısrarıyla sana yakışır diye mıknatıslı küpe takmıştım ama küpe maceram 1 gün sürdü çünkü ben pek yakıştıramadım hemde çevrem ve ailem bunun için müsait değil. daha nelere heves ettim ama çoğunun yakışmayacağını düşünerek denemeye bile tenezzül etmedim. Hatta bi ara oyunculuk yaparken makyaj yapılıyordu sette o pürüzsüz görüntü çok hoşuma gitmişti çünkü o zamanlar sivilceliydim. oyunculuk hayatıma ara verdikten sonra sivilcelerimi kapatmak için makyaj bile yaptım. tedavim bittikten sonra sivilcelerden kurtulunca buna bidaha gerek duymadım zaten cildim düzelmişti. her neyse bu konuyu fazla uzatmayım uzun lafın kısası daha yaşımız başımız kaç kim bilir daha neler göreceğiz. keşke benim elimde seninki gibi örgün okuma imkanım olsaydı hiç tereddüt etmeden devam ederdim örgünden. tabi herkesin imkanları, tercihleri ve durumları farklı buna birşey diyemeyiz. 16 yaşında olduğuma bakma hayat malesef çok erken öğretti bana toz pembe görünen gerçekleri. Ne diyelim hayırlısı, Allah gönlüne göre versin aklına bişey takılırsa buralardayım..
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)