Etrafımdakiler senin gibi kilo almamı söylüyorlar. Eğer insanları dinleme dersen tersi olur.Jackal4540 yazdı:Kilona bakılırsa sıfır bedendende aşağıdasın sıfır beden ideal kilodur.Çok zayıfsın inan yanımda olsan sana her gün kestane şekeri,baklava,kebap,pideli köfte ısmarlarım.Tamam zayıf olmakta güzel ama aşırı zayıf olmak sağlık açısından iyi değil.Kendine bakmazsan ilerde büyük sorunlarla karşılaşabilirsin örnek veriyorum benim abim böbrek ameliyatı geçirdi doktor zayıf olduğu için bu hastalığa yakalandığını söyledi narkoz vurdular hastanede sabahtan akşama kadar anca kendine gelebildi,ondan sonra bileğinde kist çıktı doktora gittik o hastalığında zayıflıkla alakası olduğunu söylediler.Bana 10 tane narkoz vursalar bayıltamazlar beni HULK Gibiyim,Kullandığım ilaçlar narkozdan bile ağırKGamze yazdı:Çabuk hasta olmuyorum.Bence sıfır beden olmak çok güzel.
![]()
Bol bol yemek ye hayatın tadını çıkar.Az bir şey göbek yapmaktan zarar gelmez,hem güçlü olursun etrafındaki insanlara bakma onları dinleme sen.

Keşke puan yüksek olsaydı üniversitede Bursa'yı yazardım.