Ek Sınav 2013
Re: Ek Sınav 2013
Aynı dertten bende müzdaripim tek zorunlu dersim var III.Dönem girdim ama sonuctan pek umutlu değilim Ek Sınavda muaf oluyor ve Allahın izniyle muaf oluyorum bu konu hakkında kesin bi bilgi alan kardeşimiz varsa paylaşabilirmi bende sınavda iyi yaptım tercih yazdım ama 1 ders yüzünden inşallah 1 yıl silmeyiz 

Onpolat yazdı:Aynı dertten bende müzdaripim tek zorunlu dersim var III.Dönem girdim ama sonuctan pek umutlu değilim Ek Sınavda muaf oluyor ve Allahın izniyle muaf oluyorum bu konu hakkında kesin bi bilgi alan kardeşimiz varsa paylaşabilirmi bende sınavda iyi yaptım tercih yazdım ama 1 ders yüzünden inşallah 1 yıl silmeyiz

İnşallah olur bu kadar kardeşimiz ve ben mağdur olmayız kocaman bi 1 yıl heba olmaz saygılar.Citizen yazdı:Onpolat yazdı:Aynı dertten bende müzdaripim tek zorunlu dersim var III.Dönem girdim ama sonuctan pek umutlu değilim Ek Sınavda muaf oluyor ve Allahın izniyle muaf oluyorum bu konu hakkında kesin bi bilgi alan kardeşimiz varsa paylaşabilirmi bende sınavda iyi yaptım tercih yazdım ama 1 ders yüzünden inşallah 1 yıl silmeyiz
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ya bunun şartları daha açıklanmamış ya acaba ne bnm dönemim 7 girebilrimiyim?
Hayatmı'OdaNe yazdı:ya bunun şartları daha açıklanmamış ya acaba ne bnm dönemim 7 girebilrimiyim?
Toplam dönemi 8 ve üzeri olmalı diyor . Benim aöl'de okuduğum dönem 6 fakat toplam dönemim 11
yani ben girebilirim sanırım. Senin toplam dönemin kaç ?
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
aaa öylemi bakılıyooodanger70 yazdı:Hayatmı'OdaNe yazdı:ya bunun şartları daha açıklanmamış ya acaba ne bnm dönemim 7 girebilrimiyim?
Toplam dönemi 8 ve üzeri olmalı diyor . Benim aöl'de okuduğum dönem 6 fakat toplam dönemim 11
yani ben girebilirim sanırım. Senin toplam dönemin kaç ?
toplam dönem =9 aölde ookuduğu dönem =7
toplam dönememi bakıyor acaba ?
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
arkadaşlar istanbulda hangi okullarda olcak tek bir okul mu yoksa her semtte mi olcak
evet öyle bakılıyor. benimde toplam dönem 11 aöl de okudgum 7 toplam dönem önemli.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hm iyimiş peki ist. kaçtan okulda olcak ya bize uzak gelmez inş.fts_25 yazdı:evet öyle bakılıyor. benimde toplam dönem 11 aöl de okudgum 7 toplam dönem önemli.