Ek Sinav ve 1 Kredi :)

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
quarrel01

Re: Ek Sinav ve 1 Kredi :)

Mesaj gönderen quarrel01 » 29 Tem 2013, 19:43

Cloudyy yazdı:
quarrel01 yazdı:Ulkede esit ve adaleti bizim gibiler savunur zaten :P.. Bizde mi Ankaradan dayimiza bir alo cekelim ehehe :)))?

Hmm anladim bekleriz Adana'ya..

Milli Eğitim Bakanı benim askerlik arkadaşım söylerim eşitlik ve adalet diye 1 krediye ihtiyaç olanlara kesinlikle taviz verme geçmişte ki insanlara yazık olur onlarda çile çekmiş insanlar ömürlerinden 1 2 senelerini bu uğurda harcamışlar kul hakkıdır yapma etme derim. Benim bir dediğimi 2 etmez :mrgreen:
ehehehe :))) 1 kredi icin tum senemizi mahvedecegiz :))

ROJHAN
Doktor

Mesaj gönderen ROJHAN » 29 Tem 2013, 23:54

trajikomik bir durum. ama insiyatif olmalı. çünkü olasılık sınırına yakalnmışsın. insiyatif yapılsa bu sefer herkes isteyecek. bir orta yol bulunmalı. örneğin mezuniyete en az 3 kredi kalan öğrenciller otomatik mezun olur diye sistem maddesi güncellenebilir. ama bunun için baya baskı ve imza toplanmalı.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana

HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 29 Tem 2013, 23:58

.
En son emrah42 tarafından 23 Ağu 2013, 00:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

ROJHAN
Doktor

Mesaj gönderen ROJHAN » 30 Tem 2013, 00:10

askerlik düştü derken teccil mi ettin yoksa askerlik mi kısaldı. 2003teki kısalmaktan mı bahsediyorsun
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana

HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.

murattt

Mesaj gönderen murattt » 30 Tem 2013, 10:23

Umudunuzu kırmak gibi olmasin ama geçen yıl bu forumda bir arkadasimiz sizinle ayni durumdaydi o universiteyide kazanmisti. yalniş hatirlamiyorsam niki denizbozkurt' tu kendisinin basvurmadiği merci kalmamis, hatta Aolun ankaradaki merkezine gitmisti annesiyle. o bir sonuc alamamisti.

murattt

Mesaj gönderen murattt » 30 Tem 2013, 10:26

Bahsettigim vak a yi bu basliktan takip edebilirsiniz http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?t=8346

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 30 Tem 2013, 12:18

.
En son emrah42 tarafından 23 Ağu 2013, 00:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Tem 2013, 19:54

murattt yazdı:Umudunuzu kırmak gibi olmasin ama geçen yıl bu forumda bir arkadasimiz sizinle ayni durumdaydi o universiteyide kazanmisti. yalniş hatirlamiyorsam niki denizbozkurt' tu kendisinin basvurmadiği merci kalmamis, hatta Aolun ankaradaki merkezine gitmisti annesiyle. o bir sonuc alamamisti.
Aynen öyleydi; ama AÖL'nin yapabileceği bir şey de yok mantıken. 1 kredi bile olsa 192 krediyi tamamlayamayan öğrenci mezun olamaz. Sonuçta buralar resmi kurum ve her şey prosedürlere göre işliyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Sınavlar” sayfasına dön