Hmm anladım ama ygs için çok fazla bilgiye gerek yok. Az buçuk bütün derslerden biraz bilgin varsa yetecektir sana.Batuhann yazdı:Hocam yalnız lise 1 temelim var, ondan sonra mesleki açığa geçtim. Pek fazla lise temelim var diyemem. Yani liseyi normal şekilde okuyor olsaydım dershaneye gitmeyi bile düşünmezdim. Sadece lise 1'de ders gördüğüm için acaba evde çalışmak yeterli olur mu diye ister istemez düşünüyorum. İnşallah kazanabilirim sınavı. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.besy yazdı:Bence hedefini yüksek tut, çünkü hiç kasmadan zaten 250 puan yapabilirsin. Şaka yapmıyorum bence direkt bou için çalış(en yüksek puan 480 ile o sanırım), daha sonra kendini sınayarak ona göre kesin hedef belirlersin. Çünkü hiç çalışmadan, lise bilgileriyle ygs'de rahatlıkla 300 ve üzeri puan alabilirsin. Lys için de sıkı çalışırsan istediğin her bölüme girersin.Batuhann yazdı:
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum. Nedense üniversiteye karşı kazanamama gibi bir korkum var. Tabii ki çok daha iyi bölümleri kazanmak isterim ancak 250 puanı bile alabilir miyim diye düşünüyorum. Sınavda herhangi bir stres yapmam, oldukça alışkanım test çözmeye. Ama nedense üniversiteye karşı korkuyorum. Ekolhoca ve korfez video'dan dersleri izlerim, ayrıca yukarıda arkadaşın bahsettiği kitaplarıda alıcam. Düzenli bir şekilde çalışmayı hedefliyorum. Umarım istediğim puanı yapabilirim.
Şimdiden başarılar.
Bir de unutmadan hem ygs hem de lys sözel dersleri için güvender'in kitapları gayet iyi, onlarla çalışabilirsin.