EK SINAV HAKKINDA arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim
Re: EK SINAV HAKKINDA arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim
peki benim ki mümkün mü yani mezun olmam için son 60 kredim kaldı
toplam dönemde 10 yazıyor aol de okuduğu dönemde 7 hangisi anlamadım

Yani toplam döneme bakılıyorsa benim dönemim 10 girebiliyorum inşallah
son 60 kredim kaldı mezun olmam için

o zaman ben girebiliyorum inş toplam dönemim 10 çünkü 

ek sınavın büyük ihtimalla hatta kesine yakın bi şekilde olacağını biliyorum arkadaşlar içinzi ferah tutun
İnşallah büşra inşallah 

Geçen dönem ek sınavlar için kredi şartı gerekmiyordu siz önümüzde ki sınavda mumkün olup olmayacağını nereden biliyorsunuz ?Blueberry yazdı:tabiki 8 dönem üzeri ama arkadaşın kredisi 85 mümkün değil yaniburcu965 yazdı:Ama aol ek sınav ille ilgili açıklamalarda Ek sınav 8 ve üzeri döneme sahip (8,9,10,11.,….)aktif, donuk, silik bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir. (Kredisi ne olursa olsun) yazıyor bir de benim kredi ve dönem bilgilerimde
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 7 yazıyor yani hangi dönem anlamadım ve kaçıncı dönemdeyim 10 mu 7 mi 132 kredim varek sınav yapılcağı tarihte dönem ve kredi hakkında bilgi veriliyor...senin dönemin 10 toplama bakılır
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
anlamadım tayfun bana mı dedin
Sizin dediğinizi doğruladim diğer arkadaşın bilgisi yanliş geçen donem kredi şarti aranmadi ayrica kredisi az kalmis kişiler için yapiliyorsa neden gecen sene 2 defa yapildi ?burcu965 yazdı:anlamadım tayfun bana mı dedin
Telefondan yaziyorum yazim yanlisi olabilir.
anladım bende açıklamaya baktım öyle yazıyordu ama arkadaş galiba şöyle söylemek istedi diğer arkadaşın kredisi 85 olduğu için 8 dönemin altında oluyor ya o yüzden sanırım
Ne alakasi var ki Burcu 7 donem olsun calisip 30 kredi alsa 210 kredisi olur o yanlis biliyor.burcu965 yazdı:anladım bende açıklamaya baktım öyle yazıyordu ama arkadaş galiba şöyle söylemek istedi diğer arkadaşın kredisi 85 olduğu için 8 dönemin altında oluyor ya o yüzden sanırım
tayfun sen yorumları karıştırdın galiba 7 dönem olan benim aol de okuduğum dönem 7 toplam dönemim 10 diğer arkadaşın kredisi 85miş ek sınava girebilir miyim diye sordu
O demiş ki kredisi 85 mümkün değil neye dayanarak söyledi onu merak ediyorum.Onun demesine göre sende sınava giremiyosun bende.burcu965 yazdı:tayfun sen yorumları karıştırdın galiba 7 dönem olan benim aol de okuduğum dönem 7 toplam dönemim 10 diğer arkadaşın kredisi 85miş ek sınava girebilir miyim diye sordu
işte 85 kredi kaç döneme denk geliyor bilmiyorum ama 8 dönemin altında olduğu için demiş olabilir diyorum ben de
uhh anlatamadım derdimi 

Mantıklı düşünürsen 85 kredi kaç döneme denk geliyor diye bişey diyemezsiniz çünkü ben 3 sınava girer 90 kredi alirim misal baskasi 10 sinava girer 90 kredi alir anlatabildim mi ?burcu965 yazdı:işte 85 kredi kaç döneme denk geliyor bilmiyorum ama 8 dönemin altında olduğu için demiş olabilir diyorum ben deuhh anlatamadım derdimi

canım benim ben anlatamıyorum galiba o kişinin 85 kredisi varmış tamam mı evet 3 sınavda 90 kredi alınır ama yine sekiz döneme denk gelmez 10 sınava girip 85 kredi alan biride salaktır zaten