zaten bnmki snnkinden sonra gelmiş o yüzden bnmkinden dewam etsinler dedim

seni kıramam ama gelen arkadaş snnkinden yazsınn

sen üzülmeeeeeeeee dayanamaaaaaaaaaaaaaaaam ağlama göz bebeğiiiim sanaa kıyamaaaaaaaaaaaaaaaaamm...

niee msjj qözkmüooooooooosaLLy yazdı:ii bee oynamıommmmazra yazdı:hayır tm bn gönderiodum snnki önce gitmiş bn yazarken yollamışın ne biliyim bn
hem bn daha gzl yazmışım
gelen arkadaş bnm yazdıımdan dewam etsinn
ve o an telefon çaldı telefondaki katil kıza evde bombanın olduğunu ve 1 dk içinde patlıcağını eğer kumandanın 1.tuşuna basarsa ölmek içn vakit kaybetmiceğini söyledi kız kumandayı aldığı sırada kapı çaldı koşarak kapıya giden kız karşısında sevgilisini gördü.ona olanları anlattı sevgilisi ise gülerek bu olayı kendisnin yaptığını ve şaka yapmak istediğini söyledi.saLLy yazdı:sora bi baktmkii yoldaa kaplumbaqaa çocuklar top oynarken hmen qeldiler yanınaa sora kaplumbaqaya bakm derken çocuqun brii künyesini dşürmesnmiii thhhh......[[[tlefon...kumanda...kapı...]]]
Sasirmistim .. Sonra masaya doqru qeLdiqimLe borazanLa kureqi farkettim ..Buggs Bunny koymus oLmaLiydi ama ne demek istediqini daha cozememistim .. Tam dusunuyordum ki ..Kapı bir çaldı bir baktım Tavşan Buggs Bunny;elindeki disketi verdi bunda bana aiit ne ararsan var dedi by by cınnııım dedi ve kaçtı
HayretLer icine kaLakaLmistim .. Mektubu heycanLa aLdim .. Tam okuyordum ki birden ayaqim kovaya takiLdi ve askiya carptim .. Askida ki sapka kafama dusmustu ..Sapkayi cikardim mektubu ariyordum baktim masanin ustunde bicaqin yanindaydi ..eagle67 yazdı:Kapı dışarıdan kilitlemişti..açılmıyordu.Derken biri kapının altından birmektup atıverdi.
(Şapka,kova,bıçak)