MEZUNUM BEEEEEE
Re: MEZUNUM BEEEEEE
nemesis yazdı:2,5 SENE BEKLEDİM FADİME 1 HAFTA DAHA BEKLERİİİMM YETERKİ O BELGEYİ VERSİNLER
ben çok sabırsızım

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Ben hala anlamış değilim nasıl mezunsunuz ya bende öyle bişi yazmıyor sistem krediyi vermedikten sonra nasıl mezun ediyor anlamıyorum :S
cemozler yazdı:Ben hala anlamış değilim nasıl mezunsunuz ya bende öyle bişi yazmıyor sistem krediyi vermedikten sonra nasıl mezun ediyor anlamıyorum :S
MEZUN OLANLARIN SINAV SONUÇLARIDA AÇIKLANMIŞ CEM
sen sisteme sabahtan berimi baktında yeni girildi yoksa önceden vardıda yeni mi gördün karıştı kafam :S
cemozler yazdı:sen sisteme sabahtan berimi baktında yeni girildi yoksa önceden vardıda yeni mi gördün karıştı kafam :S
DEMEK Kİ MEZUN OLAMAMIŞSIN CEM
Mezunummmmmmmm 
Maol pazarlama perakende toplam 235 kredi

mhak yazdı:Mezunummmmmmmm
diploma notun kaç
65.65nemesis yazdı:mhak yazdı:Mezunummmmmmmm
diploma notun kaç
Seninki

mezuniyet incelemesi herksde yazıyor arkadaşlar bazıları bu inceleme sonucunda eksik belge gösteriyor onlar tamamlandığında mezun oluyorsunuz bazılarında eksik belge olmuyor sonra direk mezun oluyorsunuz.bendede uzun bir dönem mezuniyet incelemesi yazıyordu korktum mezun olamam diye ama mezun oldum şu an diplomam elimde.
Tebrikler, mezun olan herkese...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
mhak yazdı:65.65nemesis yazdı:mhak yazdı:Mezunummmmmmmm
diploma notun kaç
Seninki?
75.38
-
- Çırak
Bende mezun olmuşum 193 kredi ile. Mezuniyet incelemesi bitsin de diplomayı görelim artık
.