Sonuçlar Nezaman Belli Olur?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Sonuçlar Nezaman Belli Olur?
2 Şubatta açıklanırNavigator yazdı:Arkadaşlar bu haftasonu yapılan 1. dönem sınavlarının sonucu kaç gün içinde belli olur?

-
- Acemi
boşver kardeşim engelle gitsin şunu bende engellicem, bu gereksizler forumu sohbet forumu gibi kullanıyor mezun olanların gerçkden burda işi ne ya ahkam kessinler diyemi ! üslup bilmez..not yazdı:Rehber çok iyi bir şeymiş gibi soluyorsun bide boş boş konuşuyorsun canımı sıkıyorsun adam çalışmiş emeg vermiş ve çıkmamiş yani farklı çıkmış olabilir neden gelip adama boş boş konuşup canını sıkıosunki bitirdiysen liseyi işine bakarsın burda birine yardımcı olduğunuda gormuorum ben senın boş boş konuma yani neymişde seni soru gorevleme yetkısılı yapacaklarmış hayal kurma bi işe yaradıkında yok boş boş konuşamakdan başka bu forumda kusurabakma bole labali konuşan insanlari ben hıc sevmıorum bilmiş çok biliomuş gibi davrananlari
Arkadaşlar ben hiç çalışmadan girdim sınava yani daha önce hiç soru çözmeden kitaptan çalışmadan ama bana kolay geldi.
Fizikten-Kimyadan-Coğrafya 7-8 ' den birçoğundan salt aklımda olan bilgiler çıktı.Bu sorulara zor dimemeli.
Lisebitmelidertlerde söylediğin çoğu dersin yorum sorusu olduğunu farkındamısın psikoloji felsefe bunlarda sana konuyu kavratır yorum yaparsın yani kitapta sana Kant'ın düşüncesi deney ve gözlem der,Aristotoles'e akılcılık der ama bunları direk olarak vermez vermemesi gerekir.Eğer üniversite sınavlarına bir bakarsan demek istediğimi anlarsın parçadan o anlamı çıkarman gerekiyor yani.
Dil anlatımda ben bi farklılık göremedim.Eğer farklılıktan yana yazarları diyorsan onları bilmen gerek zaten.
VE TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN ÇALIŞMADAN GİRDİM SINAV YİNEDE ÇOK KOLAYDI.
Fizikten-Kimyadan-Coğrafya 7-8 ' den birçoğundan salt aklımda olan bilgiler çıktı.Bu sorulara zor dimemeli.
Lisebitmelidertlerde söylediğin çoğu dersin yorum sorusu olduğunu farkındamısın psikoloji felsefe bunlarda sana konuyu kavratır yorum yaparsın yani kitapta sana Kant'ın düşüncesi deney ve gözlem der,Aristotoles'e akılcılık der ama bunları direk olarak vermez vermemesi gerekir.Eğer üniversite sınavlarına bir bakarsan demek istediğimi anlarsın parçadan o anlamı çıkarman gerekiyor yani.
Dil anlatımda ben bi farklılık göremedim.Eğer farklılıktan yana yazarları diyorsan onları bilmen gerek zaten.
VE TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN ÇALIŞMADAN GİRDİM SINAV YİNEDE ÇOK KOLAYDI.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et