ne demeksumeyye yazdı:pardon cancagızım yawwwwwwresimleriniz aynı diye karıştırşış olmalıyım kusura bakma canımmm.ben hep yaparım boyle hatalarrr
üzüldüm ya kötü birşey valla sevdiğinin gelmemesiSRNarin yazdı:.....Buqun cok bekLediqim biri qeLmedi .. Ne haber ne de bir ses var .. Oysa sabahtan heycanLa kaLkmistim .. Sirf onu dusunup onu bekLemistim .. GeLmedi tamam da bi haber bari etseydi ya .. Beni boyLe merakta birakmasaydi .. Oyuzden baya bi yorqunum anLayacaqin ..
My Maraz yazdı:üzüldüm ya kötü birşey valla sevdiğinin gelmemesiSRNarin yazdı:.....Buqun cok bekLediqim biri qeLmedi .. Ne haber ne de bir ses var .. Oysa sabahtan heycanLa kaLkmistim .. Sirf onu dusunup onu bekLemistim .. GeLmedi tamam da bi haber bari etseydi ya .. Beni boyLe merakta birakmasaydi .. Oyuzden baya bi yorqunum anLayacaqin ..
bu durumu bundan bir buçuk hafta önce bende yaşadım o gün için öncelerden sözleşmiştik ama hakikaten geçerli bi nedeni olmasına rağmen çok üzülmüştümSRNarin yazdı:.....Buqun cok bekLediqim biri qeLmedi .. Ne haber ne de bir ses var .. Oysa sabahtan heycanLa kaLkmistim .. Sirf onu dusunup onu bekLemistim .. GeLmedi tamam da bi haber bari etseydi ya .. Beni boyLe merakta birakmasaydi .. Oyuzden baya bi yorqunum anLayacaqin ..
yan, kandırma şimdi biziSRNarin yazdı:My Maraz yazdı:üzüldüm ya kötü birşey valla sevdiğinin gelmemesiSRNarin yazdı:.....Buqun cok bekLediqim biri qeLmedi .. Ne haber ne de bir ses var .. Oysa sabahtan heycanLa kaLkmistim .. Sirf onu dusunup onu bekLemistim .. GeLmedi tamam da bi haber bari etseydi ya .. Beni boyLe merakta birakmasaydi .. Oyuzden baya bi yorqunum anLayacaqin ..
Sevdiqim oLduqunu kim soyLedi .. BeLki cok samimi bir dostum dosttan da ote birisii![]()
Evet oyLe oLuyor zaten .. Buqun qeLecek nedenini de acikLadi ama eLinde oLmadan uzuLuyorsun yanibayan_esinti yazdı:bu durumu bundan bir buçuk hafta önce bende yaşadım o gün için öncelerden sözleşmiştik ama hakikaten geçerli bi nedeni olmasına rağmen çok üzülmüştümSRNarin yazdı:.....Buqun cok bekLediqim biri qeLmedi .. Ne haber ne de bir ses var .. Oysa sabahtan heycanLa kaLkmistim .. Sirf onu dusunup onu bekLemistim .. GeLmedi tamam da bi haber bari etseydi ya .. Beni boyLe merakta birakmasaydi .. Oyuzden baya bi yorqunum anLayacaqin ..
Ben kim kandirmak kimyan, kandırma şimdi bizi
deerrryyaaa yazdı:gecenin yarısında bi tlfn ve sevgili'den
senin sevgine bi ömür layık olmaya çalışacağım,bana karşı olan sevgin o büyük aşkın azalır diye korkuyorum
seni kaybetmekten çok korkuyorum...o kadar güzel şeyler dediki yazacak o kadar çok şey var kii hangisini yazıyim
çok şaşırdım durduk yere ,hemde yeni ameliyatlı daha toparlayamadı o kadar çok ağrısı varki beni bu halde düşünmesi...mestt oldum
ahh sevgili keşke güzel şeyler paylaştığımız,beraber güldüğümüz gibi,keşke ağrılarımızıda,acılarımızıda paylaşabilseydik
sen kulağım ağrıyo diyince içim acıyo bişeyler düğümleniyo boğazımda
nasıl bişeysin anlamadım,çözemedim gitti.İçim düğüm düğüm sen orada ağrı çekiyosun ben burda can çekişiyorum sanki
çok özledim seni saçımı okşamanı,şevkatini,güzel gözlerine bakmayı öyle çok özledim ki